- Дописи: 26
- Подяка отримана: 4
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Досить на них тримати образу за виконком(маму)
S L пише: А про зовнішній вигляд скажу так-якщо людині з народження дано велике тіло то вона вже значить "не бідує"?Сам маю зріст 182см і вагу +\-95 кг,то я також по вашому "зажерся"?
я про фізичні особливості нічого не писала,це скоріш моральні якості...не всіх не худеньких людей я вважаю такими,що "зажралися"(до речі,це ваш вислів),а Вас особисто в очі не знаю...
І про активістів будь ласка докладніше.Один раз вийшли пропіарились з прибиранням-то це вже подвиг?А де,наприклад, з тією ж хабарницею-лікаркою якісь дії,чи з тим же гектаром землі для воєнкома?Нема активістів.Боязно рипатись.А гасло про дотримання законності в місті є."Нєувязка" якась.
Знов ти за своє. Хіба ж так можна? Чому людей ображаєш?У ваш примітивний куций розум
Островський О.В. пише: Ну бо по іншому не доходить, скільки можна чіпати мою матір? Вона вже давно пішла з влади, а вони досі не заспокояться. Не те щоб їх безглузді звинувачення якось мене діставали, просто вже задрало, коли через своє беззсилля розмову переводять на неї. Це абсолютно безперпективна розмова.
Ці ребята ж сцикуни ще ті, на форумах під анонімами вони герої і облиють лайном з ніг до голови, але чомусь в очі сказати сміливості не вистачає. Здорові повнотілі дядьки, а ведуть себе як типова дворова пацанва.
Ці політичні імпотенти можуть тут писати, що хочуть, але історії не зміниш, вони себе вже показали в минулому.
Доведений факт? Де? Ким?До твого відома захист людей на яких ти зводиш наклепи,спочатку на замовлення Самооборони із Свободою(факт доведений між іншим)
А за що їх любити то? Вони всі чотири роки допомагали Антонюку грабувати місто, голосували синхронно, а тут раптом патріотами стали?Чого так не взлюбив Ударівців,нині Контролерів?
З людьми я би поспілкувався якби себе не вели як паршиві котенята. Я прекрасно знаю хто пише тут образи на адресу мене, моєї матері, звинувачує сайт ніби то у зв'язках з Одудом (у нас в редакції вже штатний жарт на цю тему з'явився). Мені брати в них коментар, як ні в чому не бувало?Якщо ти такий справжній борець за правду,то поспілкуйся з людьми,взнай факти,зваж всі за та проти,тоді й пиши статтю чи пости на форумі.
Доведи без загальних фраз.Конкретно які питання.А за що їх любити то? Вони всі чотири роки допомагали Антонюку грабувати місто, голосували синхронно, а тут раптом патріотами стали?
Не влаштовує їх Полодюк? - Ок, але можна чітко пояснити чому, де доведені факти зловживань. Тут вже їх всім форумом просили пояснити, що не так, але у відповідь "зустріньтесь-розповімо".
От для прикладу, вже вдруге не дають змоги призначити керуючого міськвиконкомом. Що не влаштовує їх не говорять, але вперто голосують проти. Що чим гірше тим краще їм перед виборами?
З людьми я би поспілкувався якби себе не вели як паршиві котенята. Я прекрасно знаю хто пише тут образи на адресу мене, моєї матері, звинувачує сайт ніби то у зв'язках з Одудом (у нас в редакції вже штатний жарт на цю тему з'явився). Мені брати в них коментар, як ні в чому не бувало?
Але ти не думай, що я не знаю кухні з того боку. У нас є люди з їх партії, які інформують нас, просто ми не афішуємо їх імен. Навіть у їх компанії не всіх влаштовує як працюють її лідери.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua