Хто "дерибанить" наше місто?

  • praporschik
  • praporschik аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
16 квіт. 2015 08:22 - 16 квіт. 2015 08:23 #97345 від praporschik
Пропоную таку тему:"Хто "дерибанить" наше місто?".Якщо є докази,відео та інші матеріали-ділимось,не проходимо осторонь.

Для початку.

Останнє редагування: 16 квіт. 2015 08:23 ким praporschik.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
16 квіт. 2015 20:44 #97366 від Бегемот
О знов Енергоінвест із своїм піаром. Подивившись відео перший раз майже повірив. Але залишилось якесь відчуття, що тебе на*обують. Передевився повторно і все стало ясно – жонглювання цифрами і маніпуляція фактами.
Наприклад. Оплата за тепло від Енергоінвеста за 3 (ТРИ) місяці становила 740 тисяч за старими тарифами або 1172 тис за новими, як сказала економістка. А тепер УВАГА! За опалювальний сезон який триває 7 (СІМ) місяців сума буде 740:3х7=1723 тис. за старими тарифами або 1172:3х7=2735 тисяч. А враховуючи те, що Енергоінвест опалював тільки частину лікарні то загальна сума може становити більше 4 мільйонів і якраз виходить мільйон економії, як сказала бухгалтер лікарні. Але журналістка або погано вчила математику в школі, або просто читала текст який написав Енергоінвест.
Можна привести і інші приклади маніпуляцій, наприклад нам показують аптеки на вулиці, яких дійсно багато і кажуть що це аптеки в лікарні. Але то все дрібниці, в порівнянні з нібито корупцією на мільйон, яку так хотілося знайти журналістці, щоб відпрацювати грошики від Енергоінвеста.
Хто насправді головний дерибанщик в місті – так це сам Енергоінвест, який хапнув за пару років 40 мільйонів. Тут в сусідній темі про це написано shepetivka.com.ua/forums/zahalni-temy/81...y-enerhoinvesta.html. Там же є і інші відео 33 каналу і як виявляється ця журналістка вже давно вихваляє Енергоінвест. Совпадение? Не думаю!
Іще. Чому в сюжеті не показали котельні на твердому паливі від Енергоінвеста? А тому що їх немає! Енергоінвест при їх мільйонних доходах не зміг за два роки запустити в місті ні одної котельні на твердому паливі. А чому? Відповідь проста – за дрова треба платити ніхто їх Енергоінвесту просто так не дасть. А газ їм дістається практично даром, вони за нього просто не платять накопичуючи мільйонні борги.
Тільки одна лікарня за 3 місяці заплатила 700 тисяч Енергоінвесту. А скільки всього в 2014 році Енергоінвест отримав коштів з міського бюджету, пане Пустовойт??. А яка частина бюджетних коштів в 2014 році пішла на оплату за газ? І хто ж головний дерибанщик у місті???
Ці користувачі подякували: Dj Os, KrOt

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
16 квіт. 2015 21:05 #97369 від Did_Panas
Відповідь від Did_Panas у темі Хто "дерибанить" наше місто?
Журналістка не тільки не вміє рахувати вона і цифри бере з потолка. Помножила собі 750 тисяч на два вийшло 1,5 мільйона бо це менше ніж три:) А те що Енергоінвест опалював лише 2 приміщення і то не самих більших то пусте, і то це при старих тарифах. А з 1 квітня якщо я не помиляюся 1 Гкал в енергоінвесті для бюджету становить 2100 гривень.
Треба журналістці підказати тему для нового рослідування, щоб підрахувала скільки теплопостачальне підприємство не повернуло шепетівчанам за достроково припинений опалювальний сезон минулого року. А це не багато немало бульше 130 гривень з кожної оселі.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
16 квіт. 2015 22:25 #97377 від sanyazhuk
Відповідь від sanyazhuk у темі Хто "дерибанить" наше місто?
Я счас розкажу як ці телепередачки знімаються. Ота журналюшка з своїм оператором приїзжають на бусіку з Хмельницького в енергоінвест, разом з Пустовойтом та іншими прибліжонними півдня сочіняють тексти, потім дають сотруднікам шо говорити і знімають. Буває їм шось не сподобається то приходять знімають наново. Короче чиста заказуха і кажуть дуже недешева. На бігморди і такі телепередачки грошей в енергоінвесті не жаліють. Вибори, хулі.
Прапорщик, братуха, нашо ти тянеш сюда цю фігню?
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • nksh
  • nksh аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
16 квіт. 2015 23:24 - 16 квіт. 2015 23:27 #97380 від nksh
Відповідь від nksh у темі Хто "дерибанить" наше місто?
Ця ж журналістка, робила репортаж про капітана-ворюгу із 12 містечка. Я спеціально тоді задав запитання чи бува часом не замовний репортаж, у відповідь отримав критику на свою адресу. Як і тоді так і зараз можу стверджувати, що журналістів звичайно запросили для зйомків репортажу, справа не Енергоінвесті про який давно всім все відомо , дивує інше : чому ні у кого виникло запитань, що фірма дійсно фабульна( не має навіть власного приміщення ), побудувала за державні гроші сарай та надає платні послуги. Добре робити бізнес на чужих грошах, не вклавши у проект своїх коштів .Такі проекти можливо реалізувати без покровителя ? Нині можно спойно почати роботу не отримавши дозвіл на початок робіт ?Чому лікарня замість того щоб комусь платити на сторону не взяла на роботу простих кочегарів ? Також ні у кого не виникло запитань, щодо орендної плати приватних аптек , це також видумка журналіста? Цифри - мізерні, до того ж не думаю що в них стоять окремі теплові лічильники, врахуйте лише суми витрат на опалення приміщень аптек, однозначно витрати перевершать надходження від оренди.
Бегемот, перш ніж переходити до твоєї арифметики хотілося б зрозуміти звідки у нас взялося аж 7 міс. опалювального сезону ? ( якщо можна будь-ласка то із вказанням конкретних дат)
Останнє редагування: 16 квіт. 2015 23:27 ким nksh.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • praporschik
  • praporschik аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
17 квіт. 2015 13:45 - 17 квіт. 2015 13:46 #97384 від praporschik
Відповідь від praporschik у темі Хто "дерибанить" наше місто?
А що у нас в місті лише один дерибанщик у вигляді Енергоінвесту?Так вони замутили майже 40 млн гривень(з ваших же слів),а тут з конкретними іменами всього якийсь 1 мільйончик.Фігня яка,дрібне хуліганство.А вам всім не набридло жити,чути та бачити як нас на"по-японському"бують та на"йо-йо-йо"бують?
Останнє редагування: 17 квіт. 2015 13:46 ким praporschik.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • OIL
  • OIL аватар
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
17 квіт. 2015 15:50 #97388 від OIL
Відповідь від OIL у темі Хто "дерибанить" наше місто?
А что означает эта ваша «разруха»? Старуха с клюкой? Ведьма, которая вышибла все стёкла, потушила все лампы? Да её вовсе не существует, доктор. Что вы подразумеваете под этим словом, а? А это вот что: когда я, вместо того, чтобы оперировать каждый вечер, начну в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, входя в уборную, начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной у меня начнется разруха. Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах. Значит, когда эти баритоны кричат: «долой разруху!» — я смеюсь. Ей Богу, мне смешно! Это означает, что каждый из них должен лупить себя по затылку! И вот когда он выбьет из себя все эти, понимаете, галлюцинации и займётся чисткой сараев — прямым своим делом, — разруха исчезнет сама собой. Двум богам служить нельзя, дорогой доктор.

Розшифруємо:
- читаю цю х… і офігіваю, розпочалась товкотня за посаду мера, давай виймати з клозетів лайно, в даному випадку ч-з «заказний» сюжет
- «praporschik» і «nksh» а з чого ви взяли що ковальчук дерибанить, чого ви такі умні не вклали свої кошти в придбання котлів їх налаштування та встановлення, наскільки мені відомо він і при антонюку встановлював котли в навчальних закладах, не буду вдаватись в подробиці але це повний маразм вважати що опалювати газом буде дешевше ніж дровами. Якщо підприємець вклав свої кошти звісно що він має їх вернути і отримати прибуток, з якого часу отримання прибутку вважається дерибаном. Виходячи з ваших міркувань будь які дії з бюджетними коштами – дерибан. Нехай би краще залишалось так як було і енергоінвест в тупу забирав кошти? Який варіант пропонуєте ви – лише один нехай залишається так як є? Тут питання мають бути не до ковальчука та ін. а в першу чергу до законодавства. Я ні в якому разі не виставляю ковальчука за месію і не співаю оди його чесності, але в даному випадку бюджетні кошти буде зекономлено. Щодо можливих зловживань з його сторони то я вважаю, що нехай оцінку дає фінінспекція а не псевдорепортери. Стосовно пустишки фірми, так це в першу чергу питання до нашої дебільної системи оподаткування, звісно що в даному випадку ковальчук не правий, зажав пару гривень. Але таким чином у нашій країні працює більше половини підприємств.
- «nksh» виходячи з назви логіна є питання, кого і з якою метою ти контролюєш, то тобі не подобаються плівки на вікнах, то вважається що хтось в щось грає за чорними вікнами і щось не зрозуміле шиє за білими, то можливо не ходи тудою, або познімай вдома штори і тюлі нехай також усі бачать що в тебе робиться, можливо також щось незаконне, мабуть перед тим як писати краще перевір сам…
Дочого цей допис? Просто надоїло, шановні замість того щоб тут п…., краще дійсно зробіть щось самі, як сказав професор Преображенський займіться своїми прямими справами, які вони у вас вам краще відомо.

P.S уточнення: я не ковальчук і не його компаньйон, відношення до лікарні та влади також ніякого не маю, просто задовбали ці псевдореволюціонери
Ці користувачі подякували: Dj Os, Rob in Hood

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • nksh
  • nksh аватар
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
17 квіт. 2015 22:16 - 17 квіт. 2015 22:19 #97404 від nksh
Відповідь від nksh у темі Хто "дерибанить" наше місто?
OIL, яку частку свої коштів у котельню на лікарні вклав Ковальчук ? ( у цифрах будь-ласка, можна округляти до десяти відсотків ) . Якщо ти вже сказав про Ковальчука "він і при антонюку встановлював котли в навчальних закладах", то заодно і оприлюдни, щоб народ прозрів, витрати на опалення у сезоні 2013-2014 по музичній школі із розрахунку за 1 м.кв.
Також повідомлю тобі що мені всерівно які у кого плівки на вікнах, не плутай святе із грішним,мені не подобається що за тими плівками у всіх під носом ховається гральний заклад та напівлегальний швейний цех, де підробляють одяг відомих брендів ( обдурюючи споживача ) не оформлені на роботу працівники. Потрібно багато знати щоб зрозути наслідки цього ?
Якщо ти такий задовбаний, то купуй собі острів та встановлюй там свої правила, а у цій державі є закони по яких ми зобов'язані жити.
Останнє редагування: 17 квіт. 2015 22:19 ким nksh.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
19 квіт. 2015 16:05 #97436 від roman r
Відповідь від roman r у темі Хто "дерибанить" наше місто?
Заказуха чистої води! В кращих традиціях" путінського кисильова" , нехватає лише розп"ято хлопчика в застінках Шепетівської ЦРЛ та двох рабів кочегарів в підпільно-кримінальній котельні. "О.Марцинко,передивіться уважно свій сюжет, придушивши алчність та включивши трішки інтелекту - це дешевий чорний піар - вирвані з контексту фрази; припущення зацікавлених осіб подані як істина останьої інстанції ;здогади та припущення продавців та покупців абсолютно стороніх торових точок подані як доказ фіктивності якоїсь фірми. Маніпуляції з цифрами в намагані переконати в економічній доцільності опалювання газом та перехожа змерзла бабуся в якості доказу злочинної діяльності." Найбільше вразила та" добила" фраза кинута поборником порядку та законності з Енероінвесту - про Самооборону, як основних зачинщиків всіх безладів у Шепетівці!? Небувши членом Самооборони, але не на словах знаючи про їх діяльність ще з часів Майдану та дотепер і про те що вони роблять для наших хлопців, в основній масі кинутих на призволяще на сході нашої держави; хотілося би порадити О.Марцинко та програмі "справа №33" дійсно наводити а не підтасовувати факти і звертатися нетільки у правоохороні та контролюючі органи а й у комітет з журналістської етики.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
19 квіт. 2015 18:19 #97442 від Бегемот
В сусідній темі про Енергоінвест я поділився досить цікавою інформацією про діялність енергоінвеста яку знайшов тільки сьогодні. Якщо коротко, то повністю підтверджується інформація користувача sanyazhuk про те що

енергоінвест збирається захватити міську владу. Для цього була замучена спеціальна організація Сила громад шепетівщини

А для того, щоб цю владу захватити енергоінвест намагається створити імідж "успішної компаніі" та "борця з дерибаном". Виходить так, що дерибанщик № 1 голосніше за всіх кричить "ловіть дерибанщиків".
Що стосується лікарні, я не збираюсь захищати гол. лікаря - там проблем багато і це окрема тема. Але в ситуації з котельнею я не бачу дерибана на мільйон, як того хотілося б енергоінвесту. До речі, в мене є пропозиція, можливо хтось донесе її до гол. лікаря: оприлюднити всі розрахунки по опаленню за цей сезон і для порівняння - за минулий.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.191 секунд
0
репостів
0
репостів