А что означает эта ваша «разруха»? Старуха с клюкой? Ведьма, которая вышибла все стёкла, потушила все лампы? Да её вовсе не существует, доктор. Что вы подразумеваете под этим словом, а? А это вот что: когда я, вместо того, чтобы оперировать каждый вечер, начну в квартире петь хором, у меня настанет разруха. Если я, входя в уборную, начну, извините за выражение, мочиться мимо унитаза и то же самое будут делать Зина и Дарья Петровна, в уборной у меня начнется разруха. Следовательно, разруха не в клозетах, а в головах. Значит, когда эти баритоны кричат: «долой разруху!» — я смеюсь. Ей Богу, мне смешно! Это означает, что каждый из них должен лупить себя по затылку! И вот когда он выбьет из себя все эти, понимаете, галлюцинации и займётся чисткой сараев — прямым своим делом, — разруха исчезнет сама собой. Двум богам служить нельзя, дорогой доктор.
Розшифруємо:
- читаю цю х… і офігіваю, розпочалась товкотня за посаду мера, давай виймати з клозетів лайно, в даному випадку ч-з «заказний» сюжет
- «praporschik» і «nksh» а з чого ви взяли що ковальчук дерибанить, чого ви такі умні не вклали свої кошти в придбання котлів їх налаштування та встановлення, наскільки мені відомо він і при антонюку встановлював котли в навчальних закладах, не буду вдаватись в подробиці але це повний маразм вважати що опалювати газом буде дешевше ніж дровами. Якщо підприємець вклав свої кошти звісно що він має їх вернути і отримати прибуток, з якого часу отримання прибутку вважається дерибаном. Виходячи з ваших міркувань будь які дії з бюджетними коштами – дерибан. Нехай би краще залишалось так як було і енергоінвест в тупу забирав кошти? Який варіант пропонуєте ви – лише один нехай залишається так як є? Тут питання мають бути не до ковальчука та ін. а в першу чергу до законодавства. Я ні в якому разі не виставляю ковальчука за месію і не співаю оди його чесності, але в даному випадку бюджетні кошти буде зекономлено. Щодо можливих зловживань з його сторони то я вважаю, що нехай оцінку дає фінінспекція а не псевдорепортери. Стосовно пустишки фірми, так це в першу чергу питання до нашої дебільної системи оподаткування, звісно що в даному випадку ковальчук не правий, зажав пару гривень. Але таким чином у нашій країні працює більше половини підприємств.
- «nksh» виходячи з назви логіна є питання, кого і з якою метою ти контролюєш, то тобі не подобаються плівки на вікнах, то вважається що хтось в щось грає за чорними вікнами і щось не зрозуміле шиє за білими, то можливо не ходи тудою, або познімай вдома штори і тюлі нехай також усі бачать що в тебе робиться, можливо також щось незаконне, мабуть перед тим як писати краще перевір сам…
Дочого цей допис? Просто надоїло, шановні замість того щоб тут п…., краще дійсно зробіть щось самі, як сказав професор Преображенський займіться своїми прямими справами, які вони у вас вам краще відомо.
P.S уточнення: я не ковальчук і не його компаньйон, відношення до лікарні та влади також ніякого не маю, просто задовбали ці псевдореволюціонери