Діяльність Зеленського небезпечна для національної безпеки

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
16 січ. 2022 23:25 #121322 від pruduk
Верховна Рада – остання гілка влади, яка може зупинити це свавілля, далі вулиця... Деякі слуги офісу президента намагаються твердити, що в команді потрібно мовчати... 
Але я так не вважаю, ви давали присягу народу України, а не Зеленському.

Саме тут буде доречно зауважити, що і Володимир Зеленський також присягав на вірність Україні  і її народові! А це повинен собі усвідомити не тільки президент, але  й увесь народ, який має право на християнське: Бог дав – Бог взяв. Якщо 73% виборців (із 46% голосуючих) довірили президентство, то вони мають право вимагати обіцяного присягою Президентом.

В.Зеленський став президентом України завдяки демократії, а вона вимагає від кожного громадянина та громадянки відповідальності. Його передвиборчі обіцянки, включно з обіцянкою вчителям по 4 тисячі доларів, виявилися пустими словами, тобто – брехнею, яка, мов зараза, поширилася на всі головні обіцянки. Навіть закон про  т. зв. боротьбу з оліґархами, за його ініціативою, проголосували так, щоб можна було «нагородити спонзора і бізнеспартнера Коломойського 100 мільярдами гривень. Певно, щоби мав чим  повернути 5 мільярдів доларів  українських владників Приватбанку, які таємно вивіз.

В цивілізованих країнах вистачає найменшої брехні (хоча всяка брехня є брехнею, яка може породити велике зло), щоб будь-який політик, посадовець, чи інша громадська особа, відповідальні люди – зреклися добровільно посади. Чи розуміє президент України В. Зеленський, що після такої нетеатральної «репрезентації» БРЕХНІ, якою він годує українців вже третій рік – спочатку  про  «приватну відпустку», потім – про здачу ворогові запланованої операції «Авеню» (ваґнерівців)? Потрібно знайти в собі відвагу і звільнитися від суцільної брехні, бо, як сказав патріарх ГКУЦ Л.Гузар, тільки вільна людина може взяти на себе відповідальність! Зобов’язання перед оліґархами чи імперськими чиновниками не є ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ, але зобов’язанням за певну плату, чи обіцянки. 
А вже сама посада президента варта того, щоб її займала ВІЛЬНА людина, яка здатна на ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. 
Бо ж  з  брехнею  можна світ обійти, але назад – не повернутись!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.102 секунд
0
репостів
0
репостів