Загрози і втрати України

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
11 січ. 2022 20:58 #121309 від pruduk
Жодна цивілізована країна не хоче зв’язуватися з сучасним керівництвом України, бо за останні два роки крім брехні, блефування, маніпуляцій, згортання практично всіх реформ, які були впроваджені до цього, неприхованої корупції на найвищому рівні та незрозумілої позиції Зеленського стосовно російського агресора, не відбулося нічого.
«Не кажіть мені, що ви цінуєте. Покажіть мені свій бюджет, і я сам скажу вам, що вам цінне» – улюблена цитата Джо Байдена.
Тому давайте подивимося на бюджет країни і на те, скільки грошей витрачається, щоб запровадити в нашій армії стандарти НАТО та зміцнити обороноздатність.
Бо якщо українська влада своїми діями демонструє свою неготовність чи небажання до реформ на шляху до членства у НАТО, то нелогічно було б очікувати, що інші країни будуть це робити за нас.
Так, кожен президент мислить та діє тільки в інтересах власного народу і держави. Кожен, окрім Зеленського! І в тому, що Північний потік – 2 почне функціонувати, буде винен Зеленський, який за два роки нічого не зробив, щоб зупинити його будівництво.
Так, запуск Північного потоку вдарить по економіці України, поліпшить становище Росії та позбавить нас одного з важелів впливу на країну-агресора. І що зараз робить Зеленський? Правильно – звинувачує наших стратегічних партнерів.
Бо бажання нинішнього керівництва України повернутися до ручного управління державою часів Януковича, забувши про незалежність антикорупційних органів, про корпоративне управління державними компаніями, про наглядові ради та публічні конкурси при призначенні на посади викликає, м’яко кажучи, подив у наших міжнародних партнерів. Бо там, де нема прозорості, об’єктивності, публічних процедур та збалансованості – там нема цивілізованих демократичних країн.
І наостанок про гроші, яких нема. Бо строк чергового траншу від МВФ пересувають вже не рік, а в цей самий час резерви держави тануть. І згідно плану ми мали б вже отримати четвертий транш. Але іх відтерміновують, бо МВФ вимагає від Зеленського реального впровадження системних реформ, дієвої боротьби з олігархією та корупцією, а не відосиків, п’ятничних шоу в РНБО та шашликів з журналістами.
За уже більше двох років Зеленський продемонстрував, що не здатен керувати країною, а його команда є хаотичною зграєю невігласів. І вже навряд чи щось змінить відношення до Зеленського у світі, а тому поліпшення міжнародного статусу України можливе тільки після зміни влади.


 

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • admin
  • admin аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
12 січ. 2022 02:28 #121310 від admin
Відповідь від admin у темі Загрози і втрати України
ми маємо владу, яку обираємо

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.097 секунд
0
репостів
0
репостів