СЕНС ЖИТТЯ ЛЮДИНИ

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
22 вер. 2020 17:14 - 22 вер. 2020 17:16 #120795 від pruduk
СЕНС ЖИТТЯ ЛЮДИНИ був створений pruduk
Життя більшості людей нагадує день бабака. Ранній підйом, вісім годин работа з перервою на обід, вечори з пивом і телевізором або Інтернетом, п'яна п'ятниця, по вихідних похід з сім'єю і дітьми в торгово-розважальний центр ...
Череда свят з року в рік і все по новій.

Соціальні зомбі живуть за принципом: "Споживай, розмножуються, живи заради Вихідних" Або «Споживай, працюй, здохни», - якщо говорити грубіше.
Трудові будні, потім дозвілля біля монітора або в хмільній компанії або в гонитві за новою покупкою, порцією сексу або дозою розваг, а на ранок знову робота, і так по колу.
Вони живуть в очікуванні закінчення школи, потім ВНЗ або училища, потім весілля, і - перед тим, як провести залишок своїх років в очікуванні пенсії - коли народяться і підростуть діти, які теж будуть чекати, коли закінчиться школа , потім ВНЗ / училище, які теж будуть жити по вищезгаданому сценарію ...

Якщо тільки не захочуть перервати таке існування рухом до високої мети.

Всесвіт більшості людей грунтується на трьох китах - прагненні домінувати, статевому задоволенні і бажанні смачно і ситно жити. Влада, секс і гроші - це «Свята Трійця» сучасної неусвідомлюваної релігії, три гачки, що не дають злізти з «Матриці», три паразита, які качають людську енергію Системи. Ці три елементи, як три голови міфічного змія, взаємопов'язані, взаємно живлять і підтримують один одного. Посилення одного призводить до насичення іншого.

ЛЮДИНА має перервати таке існування рухом до високої мети.

У чому сенс життя Людини?

Створити і залишити після себе щось, що буде корисним і переживе її. Створити і залишити після себе щось, що зробить світ кращим.
Останнє редагування: 22 вер. 2020 17:16 ким pruduk. Причина: технічна

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.183 секунд
0
репостів
0
репостів