Податкові перевірки

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
15 квіт. 2016 10:22 #106143 від pruduk
Податкові перевірки був створений pruduk
Податкові перевірки, якими нерідко зловживають податкові органи, сьогодні викликають занепокоєння навіть на підприємствах, які до них повністю готові.
Основні правила поведінки при податковій перевірці:
Серед основних вимог до запиту контролюючого органу є підпис керівника (заступника керівника) контролюючого органу. Крім того, запит повинен містити: підстави для надіслання запиту із зазначенням інформації, яка це підтверджує; перелік інформації, яка запитується, та перелік документів, які пропонується надати; печатку контролюючого органу.

Платник податків може не відповідати на запит податкової, який не оформлений у письмовому вигляді; не містить чітких підстав для його надсилання; не містить визначеного переліку запитуваної інформації; не містить чітко визначені документи, які необхідно подати для підтвердження інформації; не підписаний керівником (заступником керівника) контролюючого органу; не має печатки контролюючого органу; не вручено належним чином.

Ще однією з підстав звільнення платника податків від обов'язку надавати відповідь є відсутність у платника запитуваних документів. Це стосується лише тих випадків, коли оригінали документів були вилучені правоохоронними або іншими органами.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.056 секунд
0
репостів
0
репостів