Я не сумніваюся в ескалації конфлікту в Україні

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
18 бер. 2016 11:45 - 18 бер. 2016 16:43 #105871 від pruduk
Чому мені бачиться ескалація?

1. Вона всім вигідна. Обидві держави виправдовують сильне, катастрофічне падіння рівня життя громадян війною. Обидві країни зберігають політичні уклади завдяки постійній загрозі населенню війною. При цьому зберігаючи економічні зв'язки, сполучення та дипломатичні відносини. Схоже на злочинну змову. І очевидно, що наші західні партнери це зрозуміли, що війна їм вигідна.

2. Війна вигідна і західним партнерам. Так, не всім. Так, вони не згодні з тим, що Україна і РФ їх обманюють, але ... Введення нових санкцій, можливість відбору капіталів РФ на заході, а ті по дурості виводили весь цей час гроші туди, можливість захоплення нових територій економічними методами, а ми будемо розпродавати сільськогосподарські угіддя, а їх збираються викупити американці, що не погано і т.д. Чим сильніша криза в країні, тим легше її купити і тим більший прибуток принесуть майбутні інвестиції. У цьому сенсі нам пощастило, нас прибирають до рук іноземці, але їм вигідно, щоб тут був тривалий затяжний конфлікт, який послаблює РФ і здешевлює наші активи для скупки.

3. У виграші Китай, Японія та інші. Всім вигідно, щоб РФ ослабла в війні. Коли війна всім вигідна - вона відбувається. Чого не врахували? Українців.

Через постійну фальсифікацію історії України в СРСР і нашої оманливої позиції в останніх переговорах, у світової спільноти склалася хибна думка про наш народ. Всі думають, що ми самий лагідний і миролюбний народ на світі, мухи не скривдимо і якби не сторонні кошти, то не було б революцій і т.д. Рай українця - це "садок вишневий коло хати", ми добрі і не войовничі хоббіти.

Справа не у війні на Донбасі, де всякі ідіоти розповідають про те, що українці навчилися воювати, справа в іншому.

На нашій землі війна йде останні 1600 років. Ми воювали в Київській Русі з татарами, ордою, племенами. Ми воювали проти царської Росії, ми воювали з Польщею, ми воювали з Угорщиною, ми воювали за царську Росію, ми воювали з турками. Ми воювали в першій світовій війні. Ми воювали в Другій світовій війні. Найбільша кількість героїв радянського союзу - українці.

Ми воювали в Афгані, ми воювали в Анголі, ми воювали в Ефіопії, ми воювали в Ічкерії за чеченців і Дудаєва, ми воювали в Іраку. На нашій землі опір російській окупації тримався до 1960-х років. Нас не змогли витравити ні Голодомором, ні Чорнобилем. Ми вигризли незалежність.

Ми нація воїнів і вбивць режимів. Ми пережили і переживемо всіх. Комуністи не дарма знищували нашу мову і перекручували історію - вони не могли б інакше нас підкорити. Але справа не в мові, справа не в історії. Справа в генах.

Швидше весь Світ здохне в ядерній війні, але останнє, що він почує - СЛАВА УКРАЇНІ!
Останнє редагування: 18 бер. 2016 16:43 ким pruduk.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.137 секунд
0
репостів
0
репостів