КОМУ ПЕРЕРАХУЮТЬ СУБСИДІЇ ЧЕРЕЗ ПОДОРОЖЧАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
06 бер. 2016 23:04 #105744 від pruduk
Українцям, які отримують житлові субсидії, автоматично здійснять їх перерахунок, у зв’язку із подорожчанням з 1 березня електроенергії. Таку інформацію підтвердив керівник департаменту державної соцдопомоги Музиченко.

“Відповідно до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій, в разі зміни цін і тарифів на послуги, на оплату яких призначено субсидію, її перерахунок у межах встановленого терміну призначення здійснюється без звернення громадян. У цьому випадку органи соціального захисту самостійно перерахують суму нової субсидії”, – розповів Музиченко.

За його словами, також не потрібно повторно звертатись за призначенням субсидії тим, хто представив у своїх деклараціях про доходи вірну інформацію про власні статки. Таким громадянам субсидію на наступні періоди також пролонгують автоматично.


Попри те, Музиченко нагадав, що українці забувають звертатись до соцуправлінь та повідомляти про зміни у складі сім’ї чи про прописку нових родичів в квартирах. За словами Музиченка, майбутнім пенсіонерам також потрібно повідомляти соцуправління про вихід на пенсію, а безробітним – про нову роботу.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.084 секунд
0
репостів
0
репостів