ЯЦЕНЮК РОЗПЛАЧУЄТЬСЯ УКРАЇНСЬКОЮ ЗЕМЛЕЮ

  • pruduk
  • pruduk аватар Автор теми
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
02 бер. 2016 11:50 #105688 від pruduk
Пропозиція Яценюка продати 1 млн гектар української землі - це спосіб розрахуватися перед олігархами за саботаж відставки уряду. Про це заявила голова партії «Успішна країна» Марина Дєдушева.


На думку політика, в умовах відсутності кредитів для аграріїв український чорнозем в підсумку виявиться в руках вітчизняних олігархів і закордонних компаній. Але не у власності фермерів.


«Від запропонованої Яценюком продажу 1 млн гектар землі, бюджет України не отримає істотних доходів. Адже сьогодні наша земля, незважаючи на свою високу родючість, залишається однією з найдешевших у світі. Нам потрібно стимулювати створення дрібних фермерських господарств, а не віддавати землю на відкуп великим корпораціям », - зазначає Дєдушева.


Марина Дєдушева заявляє, що перед продажем аграрних територій насамперед потрібно збільшувати вартість землі шляхом створення в Україні сприятливого інвестиційного клімату.


Також вона впевнена, що необхідні вводити програми кредитування для звичайних українців і малих фермерів. На думку Дєдушевой, власниками сільськогосподарської землі повинні ставати прості українці, які будуть самі зацікавлені в розвитку сіл, інфраструктури і внутрішнього ринку.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.089 секунд
0
репостів
0
репостів