Святкування Різдва 25 грудня
- Алої3
- Платиновий учасник
- Дописи: 521
- Подяка отримана: 154
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- IhorMykolaiovych
- Елітний учасник
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
Друже, не можна так відкрито ображати віруючих. Але якщо таку історію написати десь окремо і без релігійного контексту то більшість людей лиш посміютьсяВасиль пише: За законами логіки, саме святкування "різдва" українцями є безглуздістю. Чому я повинен святкувати днюху чувака (жида за національністю), якого понад дві тисячі років тому народила 15-річна малолєтка та ще й "по-зальоту"?...
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Алої3
- Платиновий учасник
Я, на відміну від тебе, за щоки не беру...S пише: На Великдень пасочку за обидві щоки небось трєскаєш?
- Алої3
- Платиновий учасник
Логіка і здоровий глузд можуть образити лише тих, хто їх позбавлений.Ігор Миколайович пише:
Друже, не можна так відкрито ображати віруючих. Але якщо таку історію написати десь окремо і без релігійного контексту то більшість людей лиш посміютьсяВасиль пише: За законами логіки, саме святкування "різдва" українцями є безглуздістю. Чому я повинен святкувати днюху чувака (жида за національністю), якого понад дві тисячі років тому народила 15-річна малолєтка та ще й "по-зальоту"?...