А ти хочеш працювати за кордоном?

• Відвідувач
  • Відвідувач
13 черв. 2015 13:15 #98766 від
А ти хочеш працювати за кордоном?

Хто з нас не мріяв про шикарне майбутнє і високооплачувану роботу з стабільним заробітком? Та, мабуть, кожен десь там в середині має такі рожеві мрії. Шляхи їх досягнення є різними. Хтось обирає працю розумову, хтось фізичну, хтось на державу, а хтось сам на себе, тобто по-різному. Але є і ті, хто бачать перспективу в праці за кордоном. Так, зараз важко не помітити широку рекламну кампанію різних агентств, які надають послуги щодо навчання у вищих навчальних закладах, а також працевлаштування за кордоном. Це можуть бути рекламні пости в Інтернеті, розклеєні оголошення на дошках оголошень, стовпах і навіть на дверях вашого під*їзду. Особливо наполегливі агентства можуть і надсилати запрошення в особисті повідомлення в соцмережах. Як ви помітили, напевно, найчастіше це запрошення на роботу в Польщі. Варто зазначити, що привабливість пропозиції висока, оскільки пропонують все, як то кажуть, на тарілочці з голубенькою стрічкою: і допоможуть з візою, і житлом та харчуванням забезпечують, ще й платять шалені гроші.
Виникає питання: а що там своїх спеціалістів не вистачає? Чи там немає взагалі безробіття і всі працевлаштовані, що ще й є вільні місця? Чи відповідають привабливі пропозиції дійсності? Які мотиви переманювання працездатних українців?
Звісно, бувають різні організації і агентства. Тому варто бути дуже пильним, щоб не потрапити на вудочку шахраїв. Часто за гонитвою за великими грошима можна потрапити невідомо куди, і не на роботу, а у рабство – сексуальне чи трудове.

Не знаєш броду, не лізь у воду
Щоб не стати жертвою організації з надання послуг працевлаштування, варто дізнатися чи на офіційній основі надають ці послуги, чи зареєстрована організація і відгуки про неї (звісно, бажано реальних знайомих осіб, а не відгуки в Інтернеті). Також варто знати правила оформлення документації: повинно бути чітко вказано, у яку країну ви їдете і які роботи будете виконувати, терміни цих робіт. А ще краще – проконсультуватися у спеціаліста, щоб він пояснив усі можливі нюанси та їх наслідки для вас. Це досить складна і довга процедура, але це убезпечує вас від помилки.

Мотиви переманювання закордон
Пропонований мотив – допомога з працевлаштуванням і висока заробітня плата. Але є і приховані мотиви. По-перше, як уже писалось вище, дуже часто такі організації з працевлаштування – є нічим іншим, як засобом збору людей для трудового рабства. По-друге, чи не дивним є те, що орієнтація йде на чоловіків віком від 21 до 40 років? В час, коли на Сході ідуть бойові дії, в період мобілізації, коли країна потребує велику кількість захисників ці організації ласкаво запрошують їх на роботу за кордоном. З моральної точки зору це неправильно і навіть соромно – у такий складний період позбавляти країну енної кількості сильної статті, які б могли стояти на захисті своєї держави. Тай самі чоловіки повинні розуміти, що якщо всі намагатимуться таким чином виїхати з країни, то хто захистить їхні сім*ї поки вони, нібито зароблятимуть гроші??? І з законодавчого боку, за ухиляння від призову або мобілізації шляхом виїзду за кордон по голові не погладять.

Не завжди рожеві мрії про роботу за кордоном відповідають жорстокій реальності. Варто бути пильними з такими «солодкими» пропозиція і читати між рядків, щоб не стати жертвою відомої приказки – безкоштовний сир лише в мишоловці.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
13 черв. 2015 16:47 - 13 черв. 2015 16:48 #98769 від 259051213422@odnoklassniki.com

По-друге, чи не дивним є те, що орієнтація йде на чоловіків віком від 21 до 40 років? В час, коли на Сході ідуть бойові дії, в період мобілізації, коли країна потребує велику кількість захисників ці організації ласкаво запрошують їх на роботу за кордоном. З моральної точки зору це неправильно і навіть соромно

Це по чиїй такій моралі неправильно? "Страїтєлєй камунізма"? Це ж там було положено з голою дупою, але головне що "за Родіну". Оце такі високопарні "аткравєнія", зазвичай штампують ті, хто точно знає, що на його долю не припаде ця велика честь - захищати державу у якій він по щасливий випадковості народився. Тобто - вчительки, працівники культури пенсійного віку, мажорня і т.д.

то хто захистить їхні сім*ї поки вони, нібито зароблятимуть гроші???

Ага - а знаходичись за 1000 КМ від дому під зливою куль вони свої сімї захистять? Це яким боком? Я ще розумію, якби тим хто воює хоч платили (як обіцяли) - а то ж видали за 4 місяці по 1500 грн. і це при тому, що багато хто з них покинув прибутковий бізнес і роботу. Їхні сімї тепер більш захищені? Ви мені вибачте - у такому разу польська клубніка куди привабливіше виглядає української унітарності. Так уже виходить. :dry:
Останнє редагування: 13 черв. 2015 16:48 ким 259051213422@odnoklassniki.com.
Ці користувачі подякували: odin, LuK, PAMIDORVIP, НЕкремлебот

Більше
13 черв. 2015 21:53 #98783 від Старик Хотабыч
Рабство- це працювати за таку зарплату, як зараз.
Ці користувачі подякували: odin, LuK, PAMIDORVIP, 259051213422@odnoklassniki.com

Більше
14 черв. 2015 01:49 #98784 від НЕкремлебот

З моральної точки зору це неправильно і навіть соромно

Що, серйозно? А соромно має бути перед ким, вірніше - перед чим?
Можу тільки повторити свої ж слова з другої теми:

Дві третини проживаючих зараз в Україні народилися взагалі при другій державі, яке хтось має право вимагати від них любові до держави, яка нічого для цих людей не робить?

А ми ж зараз говоримо не просто про любов, а про готовність померти (скажемо прямо) за цю державу.

І по сабжу. Я не хочу працювати за кордоном. Якщо чесно, я взагалі не хочу вже ніде працювати, але я мушу це робити. І якщо до мене прийде якийсь іді...еаліст з заявою "Морально правильніше буде все кинути та піти під кулі" (до речі... дуже цікаво буде взнати, що в такому випадку цей ідеаліст робить на шепетівському форумі), я його пошлю далеко і надовго. І це не буде мати ніякого відношення до наявності або відсутності патріотизму.
Люди добрі, працювати за кордон ми їздимо не просто так. А якраз тому що наша держава не дає можливості толком заробити на життя. Та сама держава, за яку топікпастер пропонує вмирати.
Ці користувачі подякували: odin, GoBLin, LuK, PAMIDORVIP, Старик Хотабыч, 259051213422@odnoklassniki.com

• odin
  • odin аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
24 черв. 2015 21:54 #99080 від odin

Знай правду пише: А ти хочеш працювати за кордоном?
чи не дивним є те, що орієнтація йде на чоловіків віком від 21 до 40 років? В час, коли на Сході ідуть бойові дії....

- Соупаденіє? Не думау (с)
Кісєльв на нашому форумі. прикольно.

Плюсую всім хто відкоментився.

• odin
  • odin аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
24 черв. 2015 22:03 - 24 черв. 2015 22:03 #99081 від odin

Знай правду пише: З моральної точки зору це неправильно і навіть соромно – у такий складний період позбавляти країну енної кількості сильної статті, які б могли стояти на захисті своєї держави.

Можна перефразувати: у такий складний період дати можливість енній кількості сильної статі вижити і прогодувати свої родини.

І про захист своєї батьківщини - чесно кажучи - вже не знаю, що таке "батьківщина". Не можу дати собі визначення. І не впевнений, що ті чоловіки, які зараз на передовій, воюють саме за батьківщину, а не за чийсь бізнес, чиїсь політичні амбіції чи внаслідок чиєїсь тупості.
Я взяв би зброю до рук чише задля захисту своєї власної родини - ось що є моєю батьківщиною.
Останнє редагування: 24 черв. 2015 22:03 ким odin.

Більше
25 черв. 2015 08:08 - 25 черв. 2015 08:09 #99085 від 259051213422@odnoklassniki.com

odin пише: що таке "батьківщина".

Це власність батька. Твоє майно. Боронити його - цілком зрозуміло, бо це ТВОЄ. У нас же чомусь радянське "родіна" з цим плутають (тобто місце народження). Де все нібито спільне, і разом з тим і нічиє.
Останнє редагування: 25 черв. 2015 08:09 ким 259051213422@odnoklassniki.com.

Більше
25 черв. 2015 10:56 - 25 черв. 2015 10:57 #99087 від НЕкремлебот

Михайло Ворончук пише: Це власність батька. Твоє майно. Боронити його - цілком зрозуміло, бо це ТВОЄ. У нас же чомусь радянське "родіна" з цим плутають (тобто місце народження). Де все нібито спільне, і разом з тим і нічиє.

Трошки не так. Те що ти пишеш - це "батькІвщина", це окреме слово з окремим значенням і воно дійсно має майновий посил. А от "батьківщИна" - це не те. Це скоріше аналог россійского "отєчєство", а не "родіна" (якщо подумати то в українській аналогу "родіна" взагалі нема). Це країна що історично належить твоєму народові. Але оскільки більшість не досить добре розуміє що таке саме історично належить (а не політично... наприклад той же Крим історично взагалі грецька земля), приходиться підмінювати його "місцем де ти народився".
Останнє редагування: 25 черв. 2015 10:57 ким НЕкремлебот.

Більше
25 черв. 2015 21:10 #99094 від 259051213422@odnoklassniki.com
Згоден. Просто я маю на увазі початкове значення слова, бо ясно що "батьківщИна", пішла від бАтьківщини. Україна (ну чи Русь до того, чи як воно там звалось) - це ж все хуторки, і чуть шо "моя хата з краю". Тут в принципі не міг такий термін побутувати. :) Це вже пізніший, десь певне 19-початок 20 ст. винахід, коли почав зявлятись націоналізм як явище.

Час відкриття сторінки: 0.092 секунд
0
репостів
0
репостів