Свобода готує бійців на Покрову

Більше
08 жовт. 2013 16:58 #87473 від Донцов
Щорічне християнське свято Покрови перетворюється на день свободівської анархії, який починається з політичних вигуків, а закінчується бійками з правоохоронцями та арештами.
Цього року виключення не буде. Щоправда, маючи місця у парламенті саме завдяки протестам та бійкам, пан Тягнибок прагне більшого. Дата 14.10.2014 оголошена у «Свободі» червоно-чорним днем. В усіх регіонах, а с особливо у західних, пройдуть масові демонстрації. Особлива важливість надана заходам у Києві.
За наказом Тягнибока, регіональні осередки мають відрядити максимальну кількість молодиків, готових до «рішучих дій». Саме 14 жовтня «Свобода» позиціонуватиме свою ходу як таку, що може бути піддана нападу опонентів та поплічників влади. Тому, для захисту «бідних» мітингувальників з найбільш фізично розвинених молодиків будуть сформовані «охоронні групи». Цим групам видаватимуться щити з зображенням нацистської символіки, димові шашки та прапори на міцних дерев’яних палях, якими, при бажанні, можна досить ефективно відбиватись від правоохоронців.
Вказівкою пана Тягнибока також передбачено вчинення будь-яких дій, які можуть спровокувати сили МВС до затримання свободівців. Арешт «патріотів» розцінюватиметься як першокласна можливість піару та звинувачення влади в репресіях щодо опозиційних сил.
В тому разі, якщо міліція не буде «вестись» на провокацію, на «охоронну групу» заплановано вчинення нападу інших свободівців, але з прапорами КПУ.
Одним словом, «Свобода» націлена так чи інакше влаштувати на Покрову масову бійку з працівниками МВС. Навіть якщо для її початку необхідно буде спершу побити «своїх».

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Dentist
  • Dentist аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
08 жовт. 2013 18:25 - 08 жовт. 2013 18:27 #87474 від Dentist
ще один політ-бот?)))) а де ви таку цікаву інформацію знайшли, бо я її знайти не можу.
кста, а того року були бійки і бла-бла-бла?))
щось попахує регіонівський лайном від тебе.
"Одним словом, «Свобода» націлена так чи інакше влаштувати на Покрову масову бійку з працівниками МВС. Навіть якщо для її початку необхідно буде спершу побити «своїх»." ви коли придумуєте байки, перечитаєте їх?

nbnews.com.ua/ua/blogs/101641/
h.ua/story/387282/
uaport.net/uk/news/ua/t/1310/08/3194329
Останнє редагування: 08 жовт. 2013 18:27 ким Dentist.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.193 секунд
0
репостів
0
репостів