Педофіли в рясах
- Правда Матка
- Автор теми
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 41
На тілі загиблого виявлено одинадцять вогнепальних поранень грудної клітки крупними картечами, а також множинні забої внутрішніх органів і переломи кісток основи черепа, що свідчить про те, що перед фатальним пострілом жертву було жорстоко побито.
Правоохоронцями порушено кримінальну справу за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України, але причини жорстокого вбивства у прокуратурі та міліції не озвучують, хоча серед місцевих жителів ходять чутки, що розстріл – це помста.
Минулого літа місто буквально вибухнуло від новини про те, що настоятель храму розбещує хлопчиків-підлітків, причому робить це прямо в церкві, за вівтарем. Лист із волаючими подробицями діянь «святого отця» розмістив на місцевому форумі анонімний автор, запевняючи, що від рук Трифілія постраждав його 15-річний племінник.
«Він зайшов помилуватися храмом, священик побачив його, запросив за вівтар, а там озвучив непристойну пропозицію та накинувся на дитину, – пише автор звернення, – в цей час у храмі були прибиральниці та інші священики. Вони мовчали – слухняні і тихі. Мій племінник зміг вирватись і втік».
Автор послання залишив адресу своєї електронної пошти з проханням, щоб звертались усі, хто постраждав від діянь священиків. Невдовзі під листом з’явились подібні відгуки. На форумі розповідали, що отець Трифілій не вперше проявляв цікавість до хлопчиків на вулиці і навіть чіплявся до дітей під час церковних обрядів. Крім того, повідомляється, що неодноразово Трифілій був побитий.
«Кілька разів він звертався до міліції з заявами про те, що його побили, потім пограбували, – кажуть в УМВС Сумської області, – хуліганів затримували й карали, але на мотивах злочину ми не акцентували увагу».
При цьому чутки про неблагочестиві діяння «святого отця» доходили і до керівництва Сумської єпархії, знали про це і в митрополії. Але викривати Трифілія в гріхах, а тим більше карати – не поспішали. Адже потерпілі не скаржились ні в міліцію, ні в прокуратуру.
Покривання злочинів попів-педофілів вже стало «доброю традицією» Московського патріархату, бо й самого патріарха Кирила Гундяєва багато росіян також звинувачують у педерастії. Але багаторічна служба в КГБ і близькість до Путіна дає змогу цьому олігарху в ролі патріарха виходити сухим із води.
Нагадаємо, що Шепетівський міський голова Антонюк С. А. віддав частину міського парку під будівництво релігійної школи Московського патріархату – потенційного педофілярію. Адже, жоден із монахів, що проводитимуть заняття з дітьми, не має педагогічної освіти, а більшість із них належить до категорії «покаявшихся ґрєшніков» – колишніх алкоголіків, зеків тощо. Та чи щиро вони покаялись? Хто може гарантувати?
Чи віддамо ми своїх дітей і онуків до рук трифілів-педофілів?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
а то ще подумають шо у нашому місті відбувається такий содом та гомора
- valeri303
- Учасник-експерт
- Дописи: 98
- Подяка отримана: 58
Але це жах, що творять попи Мокальського патріархату! колишні зеки та бандити, вивчені по бурситетах та тюрмах! думають, що вони "намісники божі"! смертною карою їх карати- іншого вони не заслуговують!LuK пише: перенесла тему у інший розділ.
а то ще подумають шо у нашому місті відбувається такий содом та гомора
- LuK
- Адміністратор
але ж не всі там такі збочинці.
думаю потрібно дозволили все таки вищому духовенству одружуватись.
буде поменше таких збочень та іншого прихованого блуду
- valeri303
- Учасник-експерт
Люка, так не можна одружуватись лише отцям римо-католикам, незалежно від рангу їхнього. а ці тварі, навіть не будучи у вищому ранзі, творять жахи, за які їм не те що голову, а ще один орган треба відтяти на ковбку!LuK пише: дійсно жах...
але ж не всі там такі збочинці.
думаю потрібно дозволили все таки вищому духовенству одружуватись.
буде поменше таких збочень та іншого прихованого блуду
- Правда Матка
- Автор теми
- Старший учасник
- valeri303
- Учасник-експерт
Нєа, "ковбок"- то на нашому, галичанському,- "пень"Правда Матка пише: На ковб-ку - це скорочено "на ковбаску"?
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
- Правда Матка
- Автор теми
- Старший учасник
T-S пише: Правда Матка, Ви мене звичайно вибачте, але ви своїм матеріалом "пєрєгібаєтє палочку". Особливо в нецензурних висловах.
Вибачаю, але чи не могли б Ви конкретизувати, що саме вважаєте "нецензурними висловами"? Я ще раз перечитав текст, але не знайшов там нецензурщини. Я навіть пом’якшив текст, бо Кирила Гундяєва називають не педерастом, а підором, але я занадто цнотливий, тому вжив термін, який був у Кримінальному кодексі 1961 року, а отже не може вважатися нецензурним.
- Відвідувач