Боротьба з корупцією!!!
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- odin
- Адміністратор
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
поцілуй кобилу під хвіст !:dl:odin;68674 пише: як сказали б на лукормор'ї - "статья уныла чуть более чем полностью"
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- odin
- Адміністратор
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
не будь істєрічкою ))):bj:odin;69000 пише: Сам дурак. Де, ***, модератори? Чи на цьому форумі тільки слово ХУЙ заборонене, а посилати один одного гарними словами можна? Я висловив своє думку про статтю, хочете обговорити мене - в приват. Або окрему гілку.Поцреотізм якийсь довбаний.
- odin
- Адміністратор
- Dentist
- Адміністратор
Не задаю що кожні 30 хвилин тут хтось сидить з модерів...odin;69000 пише: Сам дурак. Де, ***, модератори? Чи на цьому форумі тільки слово *** заборонене, а посилати один одного гарними словами можна?Я висловив своє думку про статтю, хочете обговорити мене - в приват. Або окрему гілку.Поцреотізм якийсь довбаний.