Михайло Добкін злословить на "Свободу"

  • ZERO
  • ZERO аватар Автор теми
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
23 черв. 2011 20:14 #67797 від ZERO
Михайло Добкін злословить на "Свободу", бо панічно боїться приходу націоналістів до влади – заява прес-служби Харківської обласної організації ВО "Свобода" Михайло Добкін23 червня 2011 22 червня 2011 року багатьма регіональними та центральними мес-медія було поширено цитату очільника Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна про дії Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львові 22 червня 2011 року. Харківський обласний осередок "Свободи" заявляє, що образливі висловлювання головного харківського регіонала є проявом його панічного страху перед приходом українських націоналістів до влади у державі, та на Слобожанщині – зокрема.Нагадуємо, що 22 червня цього року під час офіційних заходів, приурочених до 70-ї річниці початку війни між Німеччиною та СССР, Михайло Добкін в інтерв‘ю ЗМІ зазначив: "Я не хочу бути людиною, котра піарить Тягнибока, цю його банду – вони мені триста років нецікаві". Вказана цитата була відповіддю на запитання, чому Добкін все-таки відмовився від своєї широко розрекламованої поїздки до Львова.Заявляємо, що саме завдяки організованим зусиллям львівських свободівців роковини початку найстрашнішої в історії України війни між двома тоталітарними хижаками пройшли саме в тому форматі, який передбачає логіка історичної справедливості – у форматі Дня національної пам‘яті. Маючи досвід протидії цілеспрямованим провокаціям, здійсненим проросійськими екстремістами цьогоріч 9 травня, місцева влада, яку в абсолютній більшості втілюють депутати від ВО "Свобода", продемонструвала взірець гідного вшанування цієї трагічної дати.Навпаки, саме повновладдя у державі "регіоналів" зробило можливими усі ті ганебні акції, влаштовані у Львові 9 травня "гарматним м‘ясом" чинного режиму – прокремлівськими провокаторами. Знаючи та розуміючи це, регіонал Добкін мав намір запустити "другу серію" безчинств під час свого візиту до Львова на 22 червня.Фактично визнавши аргумент свободівців, що Добкіну нічого робити у Львові в день, коли містяни згадують тисячі закатованих у застінках тюрем НКВД, він врешті відмовився від обіцяного візиту.Після цього, розуміючи власне безсилля, Добкін вдався до чергового наклепу на ВО "Свобода", яка є офіційно зареєстрованою в Україні політичною партією. Додамо, що, вочевидь, не-українцеві Михайлу Добкіну, який звик до бучних і витратних для місцевого бюджету офіціозів "для галочки", абсолютно чуже поняття української національної пам‘яті. Так само підкреслюємо, що випади на адресу "Свободи", які регулярно дозволяє собі голова Харківської ОДА, є захисною реакцією на страх усіх регіоналів перед приходом до влади єдиної дієвої опозиційної сили Української нації – ВО "Свобода".

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • LuK
  • LuK аватар
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
23 черв. 2011 20:18 #67798 від LuK
а мені виступи Царькова більше до вподоби)))

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • ZERO
  • ZERO аватар Автор теми
  • Молодший учасник
  • Молодший учасник
Більше
23 черв. 2011 20:25 #67799 від ZERO
Мерзотний українофоб Царьков, депутат-комуняка, 17 червня дозволив собі вийти на трибуну Верховної Ради і... у брудній формі принижувати національний прапор. Це порушення законодавства, і, якби ми жили в правовій державі, таке хамло сіло б до тюрми на 5 років.Державний синьо-жовтий прапор – наш символ і наша гордість – наше небо і наша пшениця, яка може годувати півсвіту. Комуністи у парламенті живуть на державних дачах і квартирах, отримують величезні зарплати та пенсії за рахунок державного бюджету, їздять на службових “Мерседесах” у кращих традиціях КПРС, які, жируючи, заморили 20 мільйонів українців. Від нинішніх комуністів смердить нафталіном сталінізму.
Додано о 20:25
Попереднє повідомлення було написане в 20:23
Ось і вирішили у верхівці КПУ змістити зі своєї посади теперішнього керманича київського міському Юрія Сизенка та закликати на його місце більш вигадливого «таваріща». Таким вважають вождя одеських червоношкірих команчів, нардепа та головного «українського» комсомольця – Євгена Царькова. Нагадаємо, що на руках цієї "людини" кров нашого побратима Максима Чайки.
Недоторканий комуніст Є.Царьков - посібник терористичної банди українофоба І.Маркова.
Почнемо здаля. Всі знають, що українські комуністи страждають на кризу жанру. Нащадкам Леніна та Троцького страшено бракує креативу. Особливо їхньому київському різновиду. Варто лишень згадати мляві та відверто карикатурні спроби комуністів зірвати марш УПА-2009 у київському середмісті. Ось і вирішили у верхівці КПУ змістити зі своєї посади теперішнього керманича київського міському Юрія Сизенка та закликати на його місце більш вигадливого «таваріща». Таким вважають вождя одеських червоношкірих команчів, нардепа та головного «українського» комсомольця – Євгена Царькова. Нагадаємо, що на руках цієї "людини" кров нашого побратима Максима Чайки. Себто з «креативом» у Царькова все гаразд – вбивця Максима є членом ЛКСМУ. Втім, це далеко не єдина «заслуга» Царькова. Він приятелює, щоб не сказати більше, з представниками курдської громади Одеси. Неодноразово він обіцяв представникам цієї «пригнобленої нації», які є далеко не бідними підприємцями у Південній Пальмирі різні преференції. Мовляв, допоможіть мені грошима, а я пролобіюю ваші інтереси в укрпарламенті. Що ж, це достатньо звичаєво для ліваків – захищати іммігрантів. До того ж, грошолюбство «таваріща» Царькова та його дружба зі знаним багатієм-українофагом Марковим є загальновідомими речами. Непокоїть інше – одеські курди плотно зав’язані на таку терористичну структуру як Курдська робітнича партія. Кажуть вони боряться за свободу. Але до чого тут Україна та українці до їхніх проблем? Ба, навіть, 27 листопада 2009 року, Царьков у геть недешевому одеському нічному ресторані «Метроном» прийняв участь у святкуванні 21-ої річниці заснуванні Курдської робітничої партії. До того ж, більшість одеських курдів займаються аж ніяк не чесним зароблянням грошей, а наркоторгівлею та рабством. Царькову потрібні гроші, а курдським бандитам та терористам – надійний «дах» на рівні депутата ВРУ. Саме таку людину поплічники Симоненка хотіли б бачити на чолі столичних комуністів. У тому числі і для протидії українським ультраправим. На його витівки з курдською шпаною та на незрозумілу «алхімію» з тима грошима, які виділяло міністерство сім’ї та молоді для ЛКСМУ, комуністи воліють заплющити очі. Що ж ласкаво просимо до Києва, «таваріщ» Царьков. Сумно вам тут не буде. Ми це вам гарантуємо.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.094 секунд
0
репостів
0
репостів