- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- 11.04.2011 ВО "Свобода" зустрічає у Львові Януковича
11.04.2011 ВО "Свобода" зустрічає у Львові Януковича
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
IIIkinep;64585 пише: правильно.Охорона потрібна.Мітинг це організована форма політичних рухів, тому у неї має бути організатор.І оскільки ніхто не знає як проявить себе цей організатор,може він ворожнечо налаштований.Чи ти хотів суд Лінча щоб відбувся? Так що мітинг, багатолюдне зібрання, але може перерости в стихійно некерований процес і супроводжуватися різними не адекватними. Адже ст. 39 КУ , говорить про те що потрібно согласовувати з місцевими органами влади або ж адміністрації. + рішення суддів. А суддя вже вирішує чи не приведе це до массових безпорядків. Такий документ був?не знаеш? хочу скажу по правді. така дирява стаття )) сама собі суперечить в 3 пунктах.то не так стаття як відео )
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- 11.04.2011 ВО "Свобода" зустрічає у Львові Януковича