Біографія Романа Шухевича
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- praporschik
- Платиновий учасник
- Дописи: 565
- Подяка отримана: 88
зверни увагу як у нього нік звучить і все зрозуміло.LuK;64565 пише: тут ти не прав!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!тобі хто ближче? слов"яни чи німці?
- Відвідувач
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Не бійся!
- LuK
- Адміністратор
- Alois
- Платиновий учасник
Алоїз - французьке ім'я.monax;64570 пише: Ну не надо, Алоис не такое уж и немецкое имя. Но и не славянское, это факт)))
Додано о 22:36
Попереднє повідомлення було написане в 22:34
Алоїз Шикльґрубер?LuK;64572 пише: информация к размышлению...отца Афольфа Гитлера звали Алоис....
Додано о 22:37
Попереднє повідомлення було написане в 22:36
Десь я таке ім'я чув...
Додано о 22:38
Попереднє повідомлення було написане в 22:37
Нік ще ні про що не свідчить. Ти ж також заперечував, що маєш звання прапорщика.praporschik;64568 пише: зверни увагу як у нього нік звучить і все зрозуміло.
Не бійся!
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
одна справа служити нацистам ,інша справа використати антигітлерівську коаліцію в корисних цілях в боротьбі за незалежну Україну.(отримати зброю, навчити вояків з нею поводитись, форма і т.д.)___praporschik;64553 пише: а що хіба я писав про це?а той факт що він служив фашистам відомий.і ще скажи що він сидів у штабі і папери перебирав?чи дивізія нахнагель чи як там вона називалась була набрана "для красивих глаз і виступів на парадах".чому не знайдете і не закинете сюди діяльність цієї дивізії?запевніть мене що це було зроблено в мирних цілях.
Додано о 22:11
Попереднє повідомлення було написане в 22:06
Бійці куреня "Нахтігаль". Другій зліва сидить Роман Шухевич - майбутній Головний Командир УПА. shepetivka.km.ua/forum/showthread.php?t=4400
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- IIIkinep
- Платиновий учасник
то ж кажуть тобі як простітутки.попользувся і зморозився.порівнювати скільки померло від більшовиків і німців дуже не доречно.одне діло в мирному режимі і всіх не "уместних". я повністю згідний що влада ссср була по плечі в людській крові.а друге діло в воєному реживу по полям і як заяц в полі не знаеш куди дітись.в бік упа,в спину німці.чому ж селяни радянских бійців вихожували і переховували ,а не німецьких.німці вели себе по хамськи....жорстоко.ZzZ;64578 пише: одна справа служити нацистам ,інша справа використати антигітлерівську коаліцію в корисних цілях в боротьбі за незалежну Україну.(отримати зброю, навчити вояків з нею поводитись, форма і т.д.)___
- Alois
- Платиновий учасник
Не бійся!
- IIIkinep
- Платиновий учасник