ІНФОРМАЦІЯ ДО РОЗДУМУ ТА ДІЙ!!!
- Автор теми
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Автор теми
- Відвідувач
- Автор теми
- Відвідувач
- Автор теми
- Відвідувач
Слухай, клоун, ти чого на сесії не кричав та не дивився депутатам в очі, як закликав усіх? Такі анонімні хлопчики з інтернету нічого не змінять ні в Шепетівці, ні в країні.***;56629 пише: Сьогодні - ДЕНЬ СВОБОДИ!!! Вітаю усіх українців зі святом!!!ГРОМАДЯНИН! Годі хилитися, долі коритися - час ТВІЙ прийшов з долею битися!!!СВОБОДУ НЕ СПИНИТИ! УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!СЛАВА УКРАЇНІ!
- Автор теми
- Відвідувач
Клоун той, хто нічого не знаючи пише такі "коменти"! Люди були під радою і в раді. І саме завдяки цьому міськрада висловила свою позицію щодо грабіжницького Податкового кодексу, доречі всупереч волі Антонюка. Депутати від БАТЬКІВЩИНИ, УДАРУ, СВОБОДИ та ФРОНТУ ЗМІН стали на бік народу, а не регіональної банди!!! А те, що виникли певні неузгодження в кадрових питаннях - треба врахувати помилки, краще попрацювати і домовитися усім національно-демократичним силам. Голосування було таємним, можливо голосували не стільки "за" одних, скільки "проти" інших?! Хоча, звичайно, зрада - це ганебно!!!Антонюку дали можливість працювати, подивимось як місто переживе зиму. Навесні будуть висновки. Обов"язково за результатами роботи. І звинувачення в усьому попередників та опозиції не пройдуть!!!До речі, прохання до АДМІНа: подайте, будь-ласка, на сайті в повному обсязі звернення депутатів міськради щодо податкового кодексу, а то в газети мер навряд чи його подасть. І надрукуйте як депутати пофамільно голосували, хай люди побачать, хто з депутатів з народом, а хто з бандою!!!Гість212;56632 пише: Слухай, клоун, ти чого на сесії не кричав та не дивився депутатам в очі, як закликав усіх? Такі анонімні хлопчики з інтернету нічого не змінять ні в Шепетівці, ні в країні.
- Автор теми
- Відвідувач
- admin
- Адміністратор
На жаль у мене даної інформації немає. Якщо у вас є я з радістю її опублікуюДо речі, прохання до АДМІНа: подайте, будь-ласка, на сайті в повному обсязі звернення депутатів міськради щодо податкового кодексу, а то в газети мер навряд чи його подасть. І надрукуйте як депутати пофамільно голосували, хай люди побачать, хто з депутатів з народом, а хто з бандою!!!
- ZzZ
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Двоє депутатів від "Фронту змін" (Ворощук і Глушківський) лягли під партію реґіонів, перетворившись на "Фронт ізмєн". Ганьба тушкам реґіонишів!!! Ганьба Бютівцю Курганському !!!Ніхто не очікував такої свині !!!:at::at::at:ригаю ... відійдіть***;56766 пише: Клоун той, хто нічого не знаючи пише такі "коменти"! Люди були під радою і в раді. І саме завдяки цьому міськрада висловила свою позицію щодо грабіжницького Податкового кодексу, доречі всупереч волі Антонюка. Депутати від БАТЬКІВЩИНИ, УДАРУ, СВОБОДИ та ФРОНТУ ЗМІН стали на бік народу, а не регіональної банди!!! А те, що виникли певні неузгодження в кадрових питаннях - треба врахувати помилки, краще попрацювати і домовитися усім національно-демократичним силам. Голосування було таємним, можливо голосували не стільки "за" одних, скільки "проти" інших?! Хоча, звичайно, зрада - це ганебно!!!Антонюку дали можливість працювати, подивимось як місто переживе зиму. Навесні будуть висновки. Обов"язково за результатами роботи. І звинувачення в усьому попередників та опозиції не пройдуть!!!До речі, прохання до АДМІНа: подайте, будь-ласка, на сайті в повному обсязі звернення депутатів міськради щодо податкового кодексу, а то в газети мер навряд чи його подасть. І надрукуйте як депутати пофамільно голосували, хай люди побачать, хто з депутатів з народом, а хто з бандою!!!
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
- Автор теми
- Відвідувач
На жаль, тексту звернення у мене немає. До речі, є інформація, що Антонюк всупереч всім регламентним нормам відмовляється відправляти прийняте депутатами звернення. А Липкань взагалі відмовився підписувати (нехай читає регламент - секретар не має права вето і мусить підписати все, за що проголосували депутати!!!).А проти народу на сесії виступили фракції: Партії Регіонів, Народної партії, КПУ та Єдиного Центру.Підтримали своїх виборців: Батьківщина, УДАР, Свобода, Фронт змін.Правда були незначні нюанси: ніби-то від Батьківщини Курганський голосував проти, а голос в підтримку відддав хтось з провладних фракцій (на жаль, не знаю хто)Admin;56791 пише: На жаль у мене даної інформації немає. Якщо у вас є я з радістю її опублікую
- admin
- Адміністратор