- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Путін у психічно здорової людини не може викликати повагу за визначенням. Якщо ти, паря, звичайно не москаль...Опаря;55619 пише: Путiн як вiдомо займається контактними видами єдиноборств,тому в цьому випадку синяк на обличі може викликати тільки повагу.а інших варіантів звідки синець, я не можу уявити.
Приехал просить политического убежища . У Медведьева ( его команды ) терпение кончилось , надоело быть президентом без власти . Поддержку Путина убрали ( Лужкова ) ещё и в морду дали ! Таков конец большинства российских царей .Опаря;55619 пише: Путiн як вiдомо займається контактними видами єдиноборств,тому в цьому випадку синяк на обличі може викликати тільки повагу.а інших варіантів звідки синець, я не можу уявити.
trinixy.ru/49957-putin-i-sinyak-7-foto.htmlAlois;55618 пише: Такий прикольний пост видалили. Путінізм якийсь. Адмін, ти бачив із яким фінгалом Путін до Яника приїхав?...
можливо на татамі? :df:бо про єдиноборства на там-тамах я ще не чув :bj:LuK;55633 пише: ... на тамтамі...
Возможно она чтото эротическое из художественной гимнастки имела ввиду .BeterOk;55647 пише: можливо на татамі? :df:бо про єдиноборства на там-тамах я ще не чув :bj:
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua