- Дописи: 357
- Подяка отримана: 44
| Банити |
|
7 | 50% |
| Нехай пишуть |
|
7 | 50% |
| Загальна кількість голосів: 14 ( KrOt, 259051213422@odnoklassniki.com, Постійно на сайті, НЕкремлебот, kolbasnik ) Детальніше | |||
| Лише зареєстровані користувачі можеть приймати участь в опитуванні | |||
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
тільки от чогось копійки щитаєте ви. особливо з зарашнім курсом на рубль. якось в ютубі бачив передачу, то там фінансіст десь на російських каналах навангував до весни доллар по 200 рублівкремлебот пише:
А мне сдается, что ты (и тебе подобные) - быстрее сдрыстнешь в какую-нибудь Польшу. Мыть параши или газоны стричь....Dentist пише: Не пробував купити квиток прямий до Москви, кидай ти цю Україну
Русскому человеку - к трудностям не привыкать: и тевтонцу на чудском льду пиздов выписывали, и пшэковского Лжедмитрия из Кремля выкидали, и шведа от Полтавы ссаными тряпками гнали, и Наполеон с Гитлером огребали как надо..
Вот пройдет зима - померзнет народ, посидит в темноте, посчитает жалкие копейки - и поумнеет. И погонит вас по весне, чуму бандеровскую , да так погонит, что будете лететь, пердеть и радоваться
Так я ж тебе на сході захищаю,так сталося що дав присягу народу України.А конституція України мене не обмеежує в поглядах,так,що закінчиться війна,прийду до влади і візьму курс не на європу ,а на Росію і заживе тоді Уккраїна ,розквітне як квітка без європи і братні народи так і залишуться братніми на віки.Dentist пише:
Не пробував купити квиток прямий до Москви, кидай ти цю Україну, там жити ж краще, там "святая русь"makar75 пише: Ну тогда сразу забаньте меня,я хоть в последнее время появляюсь редко,но взгляды у меня проКремлёвсккие.
Я ніккого нікуди не агітую,а намагаюсь показати і другу сторону і вонаа таккож має право на життя.аджеж в нас демократична країна,а що в нас получається,що хтось вибрав курс на європу і всі хто проти автоматично становляться ізгоями суспільства,яких починають постійно *затюкувати* до тих пір доки людина не ламається,або не робить вигляд,що помилялась і зараз нарешті зрозуміла ,що це є добре.З таккою політиккою давайте православні будуть *затюккувати* мусульман,а католики євреїв і навпаки.Dj Os пише: Цей братній народ стріляє нас з кулеметів і бажає перетворитись в радіоактивний попіл.
От скажи мені Макаре ти хоч раз був в Європі, що так агітуєш проти неї?
Подожди-подожди, хай-но ці україці зиму перебідують. Без світла, тепла і грошів. От тоді і подивимтсь навесні, як добре жити без Росії, і яка пиз_ата ЙєвропаDj Os пише: Мені здається, вибори чітко показали який напрямок підтримують українці, чомусь проросійська партія набрала аж 10%.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua