Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
ЗвичайноDentist пише: Адмін, а ви раніше відвідували нас сайт, не просто так же вам захотілось його купити?
Я не проти такої зустрічі, але в найближчі час я не зможу відвідати таке дійство, так як знаходжусь зараз не в Шепетівці.LuK пише: Чатовка - це зустріч форумчан по-за форумом,в реалі,в кафе,з розпіванієм пива,чаю,кави,пепсі,соку.......
Візьму до уваги, дякую.LuK пише: з приводу модераторської,чогось ніхто з модерів не може там писати,тільки модерувати чи видаляти)))
Привіт.IIIkinep пише: Привіт новому власнику)) здається хоть один адмін не з депресивним настроем))
Як ви вже зрозуміли, для особистого спілкування з модераторами було відкрито розділ Модераторська.LuK пише: а як збираєтесь підтримувати зв"язок з модерами?
надіють не буде такого морозу,як у попереднього Адміна.
І тут дехто заради такої чатовки готовий приїхати з дальнього зарубіжжя
Хотілось би більше конкретно зрозуміти яку саме політику сайту ви маєте на увазі.Filini пише: Хотілось би дізнатись чи не зміниться політика сайту з приходом нового власника?
Одобрямс-ресурсу не буде. Я думаю, що для цього є інші місця. Ми живемо в вільні країні і маємо право на власну думку. А ті, кому потрібні гарні доповіді про цілодобове "покращення", нехай звертаються на сайт міської ради. Або читають місцеві газети, як альтернатива. В них все класно і райдужноНе хотілось би побачити черговий одобрямс-ресурс.
Огляди преси не зникнуть, по-перше тому, що це змістовний і зручний огляд всього того, що друкують в наших газетах, і по-друге (по суті саме головне) це лакмусовий папірець місцевих видань, рівня їх заангажованості, а також доволі цікава і актуальна аналітика від самого автору оглядів.Особливо цікавить чи не зникнуть огляди преси?
Мені також цього хотілося б. І ми будемо працювати над тим, щоб ця діяльність висвітлювалась частіше і більш детально. Звісно без упереджених суджень і заангажованості.А ще хотілось би кращого висвітлення діяльності міської влади та більшу кількість різноманітних статей.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua