Лично я отдыхала под Евпаторией в поселке Заозерное 2 раза, в Судаке, в Одессе, в Скадовске...это все у частников и давненько...два раза отдыхала в поселке Курортное под Феодосией в пансионате "Крымское приморье"...номера на любой вкус...море рядом,кормят хорошо, цены норм.В Карпатах отдыхала в "Риксосе"(пару дней) и в санатории "Высокие Карпаты"...
Советю всім їхати в Карпати!!!!ДУже красіве там все!!І ціни помірні!!Під Ужгородом,мотель за сутки коштує 150 грн(2 кімнатний люкс,мені спободався номер),щоб похавати в ресторані то це десь 50 грн(1,2 і там на вибір),ціни на бензу дуже низькі!Але основний + то красота!!!
В кожній області безліч місць де можна гарно відпочити на лоні природи. правда тут всі пишуть про відпочинки на базах або в готелях, а я за палатки з рюкзаками, за гарне кострище
It is impossible to change the world - only you can changed!If you agree - let's do it together!
В кожній області безліч місць де можна гарно відпочити на лоні природи. правда тут всі пишуть про відпочинки на базах або в готелях, а я за палатки з рюкзаками, за гарне кострище100% Надіюся, що скоро моя мрія здійснеться))
В кожній області безліч місць де можна гарно відпочити на лоні природи. правда тут всі пишуть про відпочинки на базах або в готелях, а я за палатки з рюкзаками, за гарне кострище100% Надіюся, що скоро моя мрія здійснеться))[/b]
бажаю успіху, бо це варто багато чого))))))))
It is impossible to change the world - only you can changed!If you agree - let's do it together!
В кожній області безліч місць де можна гарно відпочити на лоні природи. правда тут всі пишуть про відпочинки на базах або в готелях, а я за палатки з рюкзаками, за гарне кострище[/b]
бажаю успіху, бо це варто багато чого))))))))Я знаю, я за цею романтикою дуже скучила.. 2 роки перерви і тобі вже сняться ті гори і перед очима річечка і...ух красота!!!
Цього року, їздили знову в Карпатки от тільки там нас під кінець походу троха змило. Але то на завадило гарно провести час Пізніше трошки виложу фоточки цього річного походу