-
Форум
-
На дозвіллі
-
Подорожування
-
Відпочинок в Україні
Відпочинок в Україні
Менш
Більше
-
Дописи: 303
-
Подяка отримана: 0
-
-
-
22 лип. 2008 17:19 #28910
від ~REFLEXA~
Пишіть хто де любить відпочивати в Україні...
Лучше дорого молчать, чем дешево говорить...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Менш
Більше
-
Дописи: 303
-
-
-
-
22 лип. 2008 17:30 #28911
від ~REFLEXA~
Лично я отдыхала под Евпаторией в поселке Заозерное 2 раза, в Судаке, в Одессе, в Скадовске...это все у частников и давненько...два раза отдыхала в поселке Курортное под Феодосией в пансионате "Крымское приморье"...номера на любой вкус...море рядом,кормят хорошо, цены норм.В Карпатах отдыхала в "Риксосе"(пару дней) и в санатории "Высокие Карпаты"...
Лучше дорого молчать, чем дешево говорить...
Менш
Більше
-
Дописи: 861
-
Подяка отримана: 31
-
-
-
25 лип. 2008 10:59 #29168
від IIIkinep
Советю всім їхати в Карпати!!!!ДУже красіве там все!!І ціни помірні!!Під Ужгородом,мотель за сутки коштує 150 грн(2 кімнатний люкс,мені спободався номер),щоб похавати в ресторані то це десь 50 грн(1,2 і там на вибір),ціни на бензу дуже низькі!Але основний + то красота!!!
-
GHEM
-
-
Старший учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 79
-
-
-
-
25 лип. 2008 16:08 #29203
від GHEM
В кожній області безліч місць де можна гарно відпочити на лоні природи. правда тут всі пишуть про відпочинки на базах або в готелях, а я за палатки з рюкзаками, за гарне кострище
It is impossible to change the world - only you can changed!If you agree - let's do it together!
Менш
Більше
-
Дописи: 861
-
-
-
-
Менш
Більше
-
Дописи: 515
-
-
-
-
25 лип. 2008 17:50 #29207
від Morkovka
В кожній області безліч місць де можна гарно відпочити на лоні природи. правда тут всі пишуть про відпочинки на базах або в готелях, а я за палатки з рюкзаками, за гарне кострище100% Надіюся, що скоро моя мрія здійснеться))
-
GHEM
-
-
Старший учасник
-
Менш
Більше
-
Дописи: 79
-
-
-
-
25 лип. 2008 17:56 #29210
від GHEM
<div class='quotetop'>(Морковка @ 25.7.2008, 17:50) [snapback]46759[/snapback]</div>
В кожній області безліч місць де можна гарно відпочити на лоні природи. правда тут всі пишуть про відпочинки на базах або в готелях, а я за палатки з рюкзаками, за гарне кострище100% Надіюся, що скоро моя мрія здійснеться))[/b]
бажаю успіху, бо це варто багато чого))))))))
It is impossible to change the world - only you can changed!If you agree - let's do it together!
Менш
Більше
-
Дописи: 13
-
-
-
-
25 лип. 2008 18:55 #29212
від Projet-X
<div class='quotetop'>(GHEM @ 25.7.2008, 16:08) [snapback]46755[/snapback]</div>
В кожній області безліч місць де можна гарно відпочити на лоні природи. правда тут всі пишуть про відпочинки на базах або в готелях, а я за палатки з рюкзаками, за гарне кострище[/b]
І це є справжня романтика
<div align="center">ЖЫЗНЬ УДАЛАСЬ
</div>
Менш
Більше
-
Дописи: 515
-
-
-
-
25 лип. 2008 19:24 #29213
від Morkovka
бажаю успіху, бо це варто багато чого))))))))Я знаю, я за цею романтикою дуже скучила.. 2 роки перерви і тобі вже сняться ті гори і перед очима річечка і...ух красота!!!
Менш
Більше
-
Дописи: 27
-
-
-
29 лип. 2008 13:06 #29374
від Dr_Livsi
Цього року, їздили знову в Карпатки от тільки там нас під кінець походу троха змило. Але то на завадило гарно провести час
Пізніше трошки виложу фоточки цього річного походу
Ребята вы слишком много курите.....
-
Форум
-
На дозвіллі
-
Подорожування
-
Відпочинок в Україні
Час відкриття сторінки: 0.139 секунд