- Дописи: 13
- Подяка отримана: 4
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Я не знаю кого представляє автор топіка, але мені розповіли, що люди були за Бузиля, але куди йому там, якщо з області вказівка прийшла.Anykey пише: А дійсно, Сергію, чого ж ви не виставили на конкурс якогось високоморального інтелектуала зі свого оточення ?
Островський, межам твоєї фантазії немає меж, але реальність та твої фантазії зовсім різні речі, а ти і далі продовжуєш видавати своє марення, як встановлений факт. Будь простіше і можливо люди до тебе потягнуться, а так сміються швидше із тебе.О В Островський пише: От і допросився ти бану за малахольного, а для тих хто не в курсі то під ніком Иван Иванович Иванов приховувався сам пан прізвище якого починається на О та закінчується на Ч.
Як звик відбрехуватись під лівими ніками так і продовжує. А пост він видалив свій про те де він студентом представлявсяДякую, посміявся від душі. Ця солодка парочка твікс не перестає нас радувати.
Зі всіх конкурсантів я б також на Бузиля поставив. Цікаво ще, що за особа іногогородній, інформації нуль. А автору топіка схоже все одно, хто буде. Йому лиш дай сміттєву люстрацію ))О В Островський пише:
Я не знаю кого представляє автор топіка, але мені розповіли, що люди були за Бузиля, але куди йому там, якщо з області вказівка прийшла.Anykey пише: А дійсно, Сергію, чого ж ви не виставили на конкурс якогось високоморального інтелектуала зі свого оточення ?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua