Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
не важно как голосуют главное кто считаетО В Островський пише: Яка зворушлива сповідь...я аж просльозився. Вам люди на виборах продемострували свою зневагу, куди ж ви лізете знову? Чи Свобода винувата?
Иван Иванович Иванов пише: Люди на виборах продемонстрували свою зневагу...
А тепер питання.
Вибори пройшли, посада конкурсна.
Конкурс не закінчився, а уже пішли погрози фізичного насилля і люстрації.
Демократія? Ви впевнені?
Чи може нам поговорити про принципи поділу влади і недопущення її узурпації в руках однієї правої сили?
Я уже не питаю, чому модератор веде дискусії лише з опозицією та нормально відноситься до методів впливу автора теми.
Де неупередженість та чітка нейтральна позиція?
Де зауваження та спори з автором теми з приводу його силових методів та плюгавлення самих принципів демократії?
Не потрібно за мене вирішувати до чого я відношусь нормально, а до чого ні. Я тут ніде не писав нічого на підтримку методів автора теми. Мій метод - це дати вам змогу довести свій абсурдний план до кінця, а далі люди самі зроблять висновки. Так ось "опозиціонер", давай розкажи кого призначили в Шепетівському і двух інших районах Хмельничини на посади за так званим "конкурсом". Отако дивлюсь прізвища і одні свободівці.Я уже не питаю, чому модератор веде дискусії лише з опозицією та нормально відноситься до методів впливу автора теми.
Ай брехня, ай брехня...а ну давай назви по прізвищах, щоб ми чітко зрозуміли кого це вже до Свободи прив'язали.З.І.В нашій міськраді теж "кумовство" процвітає:мер-Свобода,зам.-Свобода,голова виконкому-Свобода,склад виконкому-майже половина Свобода.Чистої води "кумовство".
Чи мені за тебе написати?Так ось "опозиціонер", давай розкажи кого призначили в Шепетівському і двух інших районах Хмельничини на посади за так званим "конкурсом".
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua