Вбивство рибалки
- PAMIDORVIP
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 307
- Подяка отримана: 53
Після скоєного стрілок викинув рушницю у водойму, а сам деякий час переховувався від правоохоронців.
Трагедія сталася на водоймі у Шепетівському районі. Увечері потерпілий разом з товаришем приїхали на місцевий став, щоб відпочити та порибалити. Хлопці ловили рибу у дозволеному місці — на водостічному каналі.
“Близько пів на десяту вечора до них підійшов чоловік, який наглядав за водоймою. Між потерпілим та наглядачем виникла суперечка, в ході якої останній вистрілив із рушниці хлопцеві у груди, - повідомляють у прес-службі обласного управління міліції. - Поки свідок убивства намагався допомогти товаришу і викликав «швидку», підозрюваний втік з місця події, а рушницю викинув у став. Проте тієї ж ночі його затримали.”
Щодо причини конфлікту свідчення затриманого та товариша потерпілого дещо різняться. Слідство наразі працює над з’ясуванням об’єктивної картини розвитку подій. 56-річного сторожа взяли під варту. Раніше підозрюваного уже двічі притягувався до кримінальної відповідальності, в тому числі і за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
Щодо стрілка відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 115 - умисне вбивство. Покарання — ув'язнення терміном до 15 років.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- PAMIDORVIP
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 307
- Подяка отримана: 53
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Спочатку треба визначитись до кого, власне, звертатись. Не впевнений що цим має займатись міліція, хоча я на рахунок цього не в курсі.
Далі порадив би зробити так як я колись зробив коли мене ігнорив "Управдом": потратився і надіслав заказного листа з повідомленням про вручення з ссилкою на Закон України "Про звернення громадян та організацій", перед цим зробивши копію. Тоді на руки приходить відповідний бланк про отримання листа з підписом, а адресат мусить на протязі трьох календарних днів надати офіційну відповідь. Якщо ж ніякої реакції не буде, то вже можна на абсолютно законних засадах йти далі.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Anykey
- Платиновий учасник
Є ще й інший варіант - кілька сот рибалок беруть свої вудки, запрошують ЗМІ, йдуть на площу перед міськвиконкомом і ініціюють скликання позачергової сесії. Думаю, вбивство людини - вагома причина. Сесія складає список водойм Шепетівщини і повідомляє про правила рибальства на них. Рішення опубліковується в місцевих ЗМІ. Правоохоронні органи слідкують за виконанням. Все...Некремлебот пише: Згоден з Анікеєм -треба починати з того щоб на це звернули увагу відповідні органи. Від того що в.о. мера записав це питання під час інтерв"ю мало що зміниться...
Спочатку треба визначитись до кого, власне, звертатись. Не впевнений що цим має займатись міліція, хоча я на рахунок цього не в курсі.
Далі порадив би зробити так як я колись зробив коли мене ігнорив "Управдом": потратився і надіслав заказного листа з повідомленням про вручення з ссилкою на Закон України "Про звернення громадян та організацій", перед цим зробивши копію. Тоді на руки приходить відповідний бланк про отримання листа з підписом, а адресат мусить на протязі трьох календарних днів надати офіційну відповідь. Якщо ж ніякої реакції не буде, то вже можна на абсолютно законних засадах йти далі.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
І шепетівських ставків достатньо. Потрібно лише порядок навести. Хоча, за район також підтримую. Зараз кожне село вже не пускає на ставки "городських".Островський О.В. пише: Вам не на площу перед виконкомом потрібно, водойми у нас же майже всі в районі
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник