Вбивство рибалки
- НЕкремлебот
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
*Не впевнений що зібрати під виконкомом кілька сот рибалок простіше чим написати листа))))*Anykey пише: Є ще й інший варіант - кілька сот рибалок беруть свої вудки, запрошують ЗМІ, йдуть на площу перед міськвиконкомом і ініціюють скликання позачергової сесії. Думаю, вбивство людини - вагома причина. Сесія складає список водойм Шепетівщини і повідомляє про правила рибальства на них. Рішення опубліковується в місцевих ЗМІ. Правоохоронні органи слідкують за виконанням. Все...
Чекай, а ти з чим хочеш розібратися: з вбивством чи з ставками?
Вбивство сюди ніяким боком крім місця, але якщо про це почати кичати на площі, то у відповідь буде:
Тим паче що насправді там могло бути що завгодно (он Гоблін трохи іншу версію написав) і рибалка може бути не таким і пухнастим.Щодо стрілка відкрили кримінальне провадження за частиною першою статті 115 - умисне вбивство. Покарання — ув'язнення терміном до 15 років.
Раз провадження вже ведеться, залишим його міліціі (цінічно звучить, але що є то є). А от просто вимагати навести порядок на ставках, або хоча б оприлюднити інформацію на основі чого там-то і там-то заборонено ловити рибу (одночасно перевіривши законність цих заборон) - це вже зовсім інша справа.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Наскільки я розумію,вбивство було вчинене в тому числі із-за того, що що в нас не виконуються норми законів, які регулюють правила любительської ловлі. Тобто, ніякі охоронці не повинні взагалі мати якісь претензії до рибалок, як ловлять рибу у встановлених місцях незабороненими снастями. Більш того, їх необхідно карати за якісь перешкоджання такій ловлі. Так само потрібно карати тих "рибалок", які вдень сидять з вудкою, а вночі сітки ставлять. Тільки от робити це повинні правоохоронні органи, а не влаштовувати самосуд. Так що проблем тут купа, і вони тісно переплетені.Чекай, а ти з чим хочеш розібратися: з вбивством чи з ставками?
- НЕкремлебот
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Я нікого не виправдавую ні в якому разі. Вбивство є вбивство, тим паче треба спитати у роботодавця як він міг доручити зброю людині, яку не раз притягали до кримінальної відповідальності. Але прив"язувати його до невиконання норм рибної ловлі ми не можемо, поки слідство не закінчиться, тим паче що
свідчення затриманого та товариша потерпілого дещо різняться
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
- Anykey
-
- Платиновий учасник
-
Цілком згодний, це чистий кримінал з купою невідомих. Хоча вже видно, що з правилами любительської ловлі на даному ставку також великі проблеми.Я розумію - ти сам рибалка, в тебе це болить. Але ми поняття не маємо, чому він його вбив. Він міг просто підійти побалакати, а рибалки вже самі до чогось доколупатися. Про дозволені снасті та дозволене місце - це зі слів другого рибалки, я так розумію? Бо якось я не дуже уявляю рибалку в квітні місяці з вудочкою о півдесятого вечора, якщо чесно.
Я нікого не виправдавую ні в якому разі. Вбивство є вбивство, тим паче треба спитати у роботодавця як він міг доручити зброю людині, яку не раз притягали до кримінальної відповідальності. Але прив"язувати його до невиконання норм рибної ловлі ми не можемо, поки слідство не закінчиться, тим паче що
Я не знаю, які точні межі міста, і куди "приписаний" цей ставок. Але оскільки це найдоступніше місце відпочинку багатьох шепетівчан, то думаю, міській владі варто звернути на це увагу.Четвертий в межах міста????
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
- PAMIDORVIP
-
Автор теми
- Елітний учасник
-
- Дописи: 307
- Подяка отримана: 53
4 ставок знаходиться у межах міста..його орендує Муляр(бивший міліціонер) -(тіпа орендує,у нього оренда закінчилась ще 2 роки назад,але нікому не дозволяв ловити рибу)Островський О.В. пише: Якщо він не в межах міста, то міська влада при всьому бажанні не може нічого з ним робити.
- PAMIDORVIP
-
Автор теми
- Елітний учасник
-
- Дописи: 307
- Подяка отримана: 53
- Dj Os
-
- Адміністратор
-
- Редактор
Подивись ка уважно картуPAMIDORVIP пише:
4 ставок знаходиться у межах міста..його орендує Муляр(бивший міліціонер) -(тіпа орендує,у нього оренда закінчилась ще 2 роки назад,але нікому не дозволяв ловити рибу)Островський О.В. пише: Якщо він не в межах міста, то міська влада при всьому бажанні не може нічого з ним робити.
50.161285, 27.014183
- Anykey
-
- Платиновий учасник
-