- Дописи: 32
- Подяка отримана: 25
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Абзац.ogv пише: вони герої, бо зробили ВЧИНОК
Якщо хочете уникнути от таких випадків - то потреба є. Скільки років пройшло з часу розстрілів у шепетівському НКВС? А коли зявився памятник? Тим не менш, людей які вважають що не зовсім він той памятник правильний, вистачає навіть сьогодні. А уявіть якби його поставили ще у 37-му році? Думаєте, був би обсипаний квітами? Це для нас через роки, всі жертви репресій - герої. А люди того часу, в більшості, вважали їх злочинцями, які отрмали по заслузі (чи не знаєте хто писав доноси?).ogv пише: і не має потреби чекати декілька років
Гей... тішє... Це не я зрівнював, а попередній коментатор, якому ти чомусь ще й лайк поставив. У нього чорним по білому це написано - навіть вороги герої, всі герої, просто тому що роблять якийсь вчинок. Я ж якраз навпаки, сказав що герої майдану мають бути героями з іншої причини.Dj Os пише: Ти ж смієш його зрівнювати з терористами, які загубили тисячі невинних життів
Твоя біда у тому що поспішаєш. Дуже гарячий.Dj Os пише: Розумний, бо спочатку думаю, а потім пишу. Ти ж пишеш, потім думаєш, а потім починаєш спригувати, тіпа я не те мав на увазі.
Якщо написана дурниця - буду придиратись.Dj Os пише: а не придиратись до чиїхось слів.
Робить Міша, робить...Бо ти в цей час сидиш в теплесенькій хатці в кріселці і лише срачі на форумах розводиш, а вони щось роблять, навіть ціною свого життя. Коли такі як ти весь час плачеш, шо ніфіга ви не зробите, закликають не пручатись і прийняти все як є, люди просто воюють за своє майбутнє, не знаючи чи переможуть, вони не можуть інакше. І якщо таких людей не називати Героями, якщо не ставити їм пам'ятники та пам'ятні дошки, якщо не увіковічувати їх в нашій пам'яті, то який сенс тоді буде в цих жертвах? Якщо всі будуть невдячними свинями, то чи захоче хтось йти добровольцем на війну, чи захоче хтось йти виборювати твою свободу під кулі?героєм його ніяк не робить
Ну то в такому випадку визнай - у нинішніх підопічних Путіна з лнр\днр, теж є всі задатки геройства - і мрія про краще життя (у їхньому уявленні), і за цю мрію успішна загибель. Тоді все ж виходить різниці нема... А шкода. Я хотів би Україні інших героїв. Бо нещасною буде наша країна.Dj Os пише: Робить Міша, робить...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua