Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Я ще би міг зважати на твій коментар, якби він так далеко не був відірваний від реальності. Твоя спроба приліпити то цієї історії владу, курс в обмінниках і тд геть невдала. Люди поклали життя для того щоб прибрати від влади злодіїв, хай це поки що не вдалось до кінця, але люди однозначно розуміють, що Герої Небесної Сотні віддали життя саме заради майбутнього багатьох, а не свого особисто. Тобі в силу твого специфічного світосприйняття цього не зрозуміти, та не думай, що таких як ти багато. Є окремі придурки, у яких в голові руський мір, але їх дуууже мало. Візьми навіть для прикладу Церкву святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, її прихожани та настоятель своїми руками збирали допомогу нашим хлопцям в зону АТО, це при тому, що це церква МП.Не можна таку спірну цінність "небесна сотня", відразу нав'язувати у регіоні де її цінністю вважає, в кращому випадку, 1 людина з 10
"Специфічне світсприйняття" - айайай... Так хочеться образити? Ну це не страшно, в принципі.Dj Os пише: Люди поклали життя для того щоб прибрати від влади злодіїв, хай це поки що не вдалось до кінця, але люди однозначно розуміють, що Герої Небесної Сотні віддали життя саме заради майбутнього багатьох, а не свого особисто. Тобі в силу твого специфічного світосприйняття цього не зрозуміти, та не думай, що таких як ти багато. Є окремі придурки, у яких в голові руський мір, але їх дуууже мало. Візьми навіть для прикладу Церкву святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, її прихожани та настоятель своїми руками збирали допомогу нашим хлопцям в зону АТО, це при тому, що це церква МП.
Словом я впевнений, що 99% засуджують цей вандалізм, і я хотів би побачити як скотина, яка це зробила, подивилась би їм в очі.
Нічого мені не хочется, написав як бачу, вибач якщо образило, але написав як думаю."Специфічне світсприйняття" - айайай... Так хочеться образити?
Ти бачу втратив хід думки, зараз розложу по поличкам. Розмалювали стенд де були лише жертви розстрілу на Майдані, перша частина посту не стосувалася жертв АТО.Знову в тебе все шиворіт на виворіт. Причому допомога хлопцям АТО, і "небесна сотня" з "героями майдану"?
Цікаві ти розмови ведеш з клієнтами, але все одно не повірю, що хоч якась людина підтримала б цей акт вандалізму. У випадку знесення Леніна думки різнились, а тут точно і безперечно все однозначно, придурків які це підтримують одиниці.Коли я кажу про "1 з 10" - це не з газети чи "громадського тб", а з самої що не є живої роботи з людьми.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua