- Дописи: 661
- Подяка отримана: 194
Я діко ізвіняюсь, але хотів би дізнатись - чим не влаштовує наявний ДЕРЖАВНИЙ УСТРІЙ? У нас наразі - демократичний? Вас який влаштує? Комуністичний, націонал-соціалістичний, чистий соціалізм? Та й не чув я закликів про ЗМІНУ УСТРОЮ. Є заклики про дострокові вибори. Але раз про вибори - то значить лишається демократія. Яка ж це зміна устрою. Є бажання ЗМІНИТИ ЛІДЕРІВ - оце інша справа. Але до устрою це не відноситься ніяк. А так устрій у нас - демократичний. Система цінностей - відносний ліберазім (наскільки він можливий при нашій селюцькій ментальності). Якого ще рожна треба?Dentist пише: О да, в ніч з 29.11 на 30.11, отак само студенти били беркут))
Ти так само виправдовуєш їх дії в ту ніч, та не засуджуєш?
з.і. так і не відповіла про державний устрій в нас, то як, влаштовує чи ні?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Добре, сиди і нехай "данєцкіє" далі грабують тебе в мільйонах та мільярдах, то ж "покращення" вже настало. Задрали поборники які вештаються по всім підприємствах міста та обдирають ні за що, бо ніби "на верх" треба здати, ви просто звикли так жити ще при совку. Його вже не має, а звичаї залишились. Ви своє прожили при червоній шматі, я хочу жити під іншим стягом і при інших законах та устрою. Усім конкретніше відпишу ввечері, як буду вдома.Olga@.net пише: Якщо не зупитини це свавілля, то через певний час, цей штурм на Грушевського перейде в мародерство, будуть грабувати магазини, автомобілі і т.п.
И БУДЕТ сидеть, не поверишьDentist пише: Добре, сиди і нехай "данєцкіє" далі грабують
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua