Вшанування Героїв Холодного Яру

  • ZzZ
  • ZzZ аватар Автор теми
  • Елітний учасник
  • Елітний учасник
Більше
09 квіт. 2011 11:18 #64226 від ZzZ
У неділю, 17 квітня, о 10.00 розпочнуться вшанування Головного отамана Холодного Яру Василя Чучупака та його осавула Юрія Горліса-Горського, автора документального роману "Холодний Яр".Збір о 10.00 в с. Мельники Чигиринського району Черкаської області.З Лівобережжя їхати через Черкаси — Медведівку або через Кременчук — Медведівку, із Правобережжя їхати через Київ — Обухів — Кагарлик — Смілу — Кам'янку — Грушківку, або через Знам'янку — Чигирин — Суботів — Новоселицю — Медведівку, або через Кіровоград — Олександрівку — Суботів — Медведівку.На головній вулиці села Мельники (Холодноярській) на повороті на вулицю братів Чучупаків буде виставлено пікет, який вказуватиме дорогу до могил Головного отамана Холодного Яру та закатованих козаків-холодноярців, де відбудеться панахида.Далі план такий:10.15 – 11.15 — панахида на могилі Василя Чучупака та братській могилі холодноярців.11.30 – 12.00 — покладання квітів до пам'ятника Героям Холодного Яру та до пам'ятника Юрію Горлісу-Горському (в центрі с. Мельники, біля школи).12.15 – 13.15 — покладання квітів до меморіалу Холодноярським героям та меморіальний мітинг (околиця с. Мельники, 400 м праворуч від Креселецького лісництва)13.30 – 14.30 — реконструкція бою холодноярців з більшовиками (400 м праворуч від місця проведення мітингу).15.00 – 15.30 — освячення зброї на берегах Гайдамацького ставу (неподалік Мотриного монастиря, табличка Монастирський став).15.45 – 16.30 — поминальний обід.16.45 – 17.30 — екскурсія до дуба Максима Залізняка.17.30 – від'їзд делегацій.Історичний клуб "Холодний Яр" запрошує до участі всіх небайдужих.
Додано о 11:07
Попереднє повідомлення було написане в 10:47
Боротьба холодноярців за незалежність України — це одна з найяскравіших сторінок українських визвольних змагань. Це живий приклад того, як невеликі числом, але сильні духом — можуть успішно боротися з незрівнянно сильнішим ворогом.Щороку до Холодного яру приїжджають молоді серця, яких незборимий і войовничий дух Холодного яру готує до нових звершень — аби знову на Україну повіяв запеклий "огонь новий", що випалить усю неправду, й на місці знищеною брехні постане нова Україна – зі своєю правдою, силою і волею, славна на весь світ, втіха українських воїнів усіх часів.
Додано о 11:18
Попереднє повідомлення було написане в 11:07
Вічна слава Холодноярським Героям!

Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • ZzZ
  • ZzZ аватар Автор теми
  • Елітний учасник
  • Елітний учасник
Більше
20 квіт. 2011 07:06 #64906 від ZzZ
"Цілеспрямована українофобська політика нинішньої влади не залишає українцям вибору. Брутальний наступ на національні, соціальні та історичні права українців, спроба відібрати святе -- землю, политу кров'ю наших попередників, новітня колективізація, наступним етапом якої прогнозовано буде новий голодомор, повинні отримати гідну відсіч української нації", -- заявив голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок 17 квітня 2011 року під час вшанування героїв Холодного Яру на місці останнього бою Головного отамана Холодного Яру Василя Чучупаки у с. Мельники на Черкащині.

Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.089 секунд
0
репостів
0
репостів