Що робити з пам"ятником Леніну?
- Маришка
- Новачок
- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Domenic
- Учасник-експерт
Ненавиджу осінь, коханку смерті і маргиналів...
- Boogor
- Елітний учасник
- Дописи: 187
- Подяка отримана: 19
А комуняки не сильно соромились, зносити пам"ятники тим хто з їхньої колокольні був деспотом чи тераном, підривати церкви. І на тому місці ставити своїх істукнів. Так тепер нам до скону любуватися цими "витворами" архітектури і скульптури, причому в самих центрах наших міст. А от руйнувати Іллічів мабуть не варто, треба всіх акуратно зняти і завезти в 30-ти кілометрову зону гарненько виставити в ряд вдовж дороги, щоб ручками своїми показували на 4-й енергоблок.не спорю, в демократичній. що ж тоді виходить, якщо зараз демократія - значить варто стерти з лиця землі те, що нагадує про комунізм, ну і в свою чергу про монархію, рабовласницький і феодальний лад? правильно?Царь-пушку втопити! бо Петро І - мудак! Єгипетські піраміди підірвати - щоб не нагадували про язичників і негри не згадували про те, що вони колись були рабами! давай все нафіг позносим - от шлях до світлого майбутнього!!???[/b]
Я руський би виучіл тіко за то, шо нада допитувать плєнних.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- odin
- Адміністратор
угу.. то давай ми так само будем робити<div class='quotetop'>(Badboy @ 8.2.2007, 17:48) [snapback]8308[/snapback]</div>А комуняки не сильно соромились, зносити пам"ятники тим хто з їхньої колокольні був деспотом чи тераном, підривати церкви. І на тому місці ставити своїх істукнів.[/b]
імхо зараз непотрібно НІКОМУ ставити памятників. навіть Шевченку... тим більше Кучмі - теж мені історична постать. ці гроші можна потратити набагато корисніше<div class='quotetop'></div>Я думаю Ленана надо убрать и куда поальше! Поставим памятник Кучме, он тоже типа хороший и уже история![/b]
з усією повагою: ОФФТОП прийдеться тебе забанитиBoogor браво!!! Достойна відповідь[/b]
- Boogor
- Елітний учасник
- Дописи: 187
- Подяка отримана: 19
Око за око, так сказать...А що ставити пам"ятники справа не вдячна, не можу не погодитись.угу.. то давай ми так само будем робитиімхо зараз непотрібно НІКОМУ ставити памятників. навіть Шевченку... тим більше Кучмі - теж мені історична постать. ці гроші можна потратити набагато корисніше[/b]
Я руський би виучіл тіко за то, шо нада допитувать плєнних.
- korolyek
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 40
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- DiMicH
- Новачок
"В житті найголовніше,фарт."-но без Лоха, и жизнь плоха!Все наше життя це лабіринт, ми подорожні, які йдуть по ньому, ми несемо світло і...
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231