T-S пише: Ну в ситуації, що склалася, добре буде якщо навчальний процес розпочнеться взагалі і не перерветься раптово через низькі температури, а якщо таки перерветься... то нехай все ж переривається через низькі температури...
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Dentist пише:
По логіці, податки не змінились, але з'явилась війна, поскорочували всі дотації і зараз скорочують багато що, впало не тільки на освітян, бо гроші йдуть трохи в іншому напрямку, добре що не пройшов закон Яценюка, який взагалі забрав би 2 з/п у кожного бюджетника, а зробили ставку на 1,5% з кожної зарплати. Як казали вище ,всім зараз важко, але ми хіба винні, що зараз йде неоголошена війна і гроші йдуть туди, може варто це взяти до уваги? А ще краще, переговорити з іншими освітянами, інших міст, яка ситуацію я в них і тоді вже робити висновки.Symbioz пише: Те саме, як на мене, стосується і міста - якщо місто після зімни влади не змогло виділити достатньо коштів на освіту, значить гроші так само "тринькаються" як при попередниках.
Моїх податків за рік в місцевий бюджет вистачає для оплати роботи тих вчителів, яким скорочують години - напевно потрібно перестати платити - все одно не використовуються на те, за що я в т.ч. плачу. Іпанута ситуація в державі, коли я не можу взнати куди йдуть мої особисті кошти.
Алої3 пише:
Якби баба Галя не просрала 10 млн., які ліцей і садочок навпроти нього отримали за кіотським протоколом, і не віддала їх Сірожі (не змогла відмовити), то проблем із низькими температурами в ліцеї було б менше. Зато в медусі тепло і затишно...T-S пише: Ну в ситуації, що склалася, добре буде якщо навчальний процес розпочнеться взагалі і не перерветься раптово через низькі температури, а якщо таки перерветься... то нехай все ж переривається через низькі температури...
maroshka пише: Хфамилію в студію!!! І що за новеньке опускає так наш ліцей нижче Білогір"я?
Dentist пише: Сумбіоз, на скільки я зрозумів, новеньке це саме "нова влада" і образа йшла туда)
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua