У місті буде проведено місячник «Спорт для всіх – спільна турбота»

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
02 квіт. 2018 20:07 #117370 від

30 березня під головуванням заступника міського голови Наталії Стасюк відбулось чергове засідання колегії з питань фізичної культури та спорту.

На порядок денний винесено питання: про проведення міського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», про підготовку спортивних споруд Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи до весняно-літнього періоду та про підготовку спортивних споруд управління освіти.

За результатами обговорених питань колегія прийняла рішення провести організаційні заходи щодо проведення міського місячника «Спорт для всіх - спільна турбота».

Начальнику відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради Олександру Шуляку та директору Шепетівського міського центру «Спорт для всіх» Олександру Мельнику доручено організувати інформування громадськості про проведення місячника у місцевих засобах масової інформації та сформувати групи фахівців, добровольців та волонтерів для проведення робіт з прибирання, ремонту та облаштування спортивних і дитячих майданчиків.

Також, керівникам управлінських компаній «Управдом», «Житлофонд», ОСББ доручено з 1 квітня по 30 квітня провести упорядкування та облаштування дитячих та спортивних майданчиків, що знаходяться у їх підпорядкуванні. Комунальному підприємству «ШРЕП» необхідно забезпечити вивіз сміття під час проведення міського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

Директор Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи Євген Рибак бере під свій контроль проведення внутрішніх оздоблювальних робіт і капітальний ремонт фасаду будівлі трибун стадіону «Локомотив» та капітальний ремонт сантехнічних робіт, опалення та освітлення будівлі трибун стадіону «Локомотив».

Управлінню освіти міської ради в рамках проведення місячника необхідно провести підготовку спортивних споруд закладів освіти міста.

Крім того, навесні буде проведено засів і обкатка футбольних полів міських стадіонів «Локомотив» і «Корчагінець».

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
02 квіт. 2018 22:48 - 02 квіт. 2018 22:54 #117379 від Sposterigach
Блін, а я то думаю, що це за чувак у спортивних штанях із мішком м'ячів сьогодні у шепетівській маршрутці їхав :) Певно, фізкультурні "накази" почав виконувати.
А якщо серйозно, то від всіх цих рішень повіває радянським душком. Людям не до спорту зараз, багато хто і так щоліта "нормативи" по збиранню полуниць у польських панів перевиконує.
Стадіон за общагою ПТУ взагалі настільки заріс, що сніг зійшов, а торішні розкішні бур'яни по коліна досі видніються. Вони там скрізь - у центрі стадіону, в "штрафних площадках" коло обох воріт. Ну а люди ще й навпростець, через центр стадіону, стежку проклали і залюбки нею користуються.
Не у футбольні свистки у нинішній Шепетівці треба по-радянськи дути і щоки надувати, а високу культуру, мистецтво, творчість, художників підтримувати, книжки місцевих авторів популяризувати, бібліотеку районну нещасну (де книжки з підлоги до вершечків "сталінських" стін сягають, бо місця нема) на новому місці "розбудовувати", товстий журнал студії "Доля" підтримувати, дослідження історії рідного краю ініціювати, знати, що саме слово "краєзнавці" означає, плеканням нечисленних архітектурних пам'яток займатися, стипендії здібним учням шкіл засновувати. Врешті-решт, проламаний вітрами і негодами дашок над входом до єдиної шепетівської непрацюючої книгарні полагодити.
Останнє редагування: 02 квіт. 2018 22:54 ким Sposterigach.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.070 секунд
0
репостів
0
репостів