Територіальний центр соціального обслуговування розширив свою діяльність

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
12 вер. 2017 16:12 #114422 від

При шепетівському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) розширило свою діяльність відділення денного перебування для осіб похилого віку, інвалідів, людей, які потрапили в складні життєві обставини, постраждалих від аварії на ЧАЕС, учасників бойових дій та учасників АТО, яке включає соціально-економічне, побутове, медико-психологічне та педагогічно-інформаційне обслуговування відвідувачів, організацію дозвілля та відпочинку.

На базі відділення надають допомогу кваліфіковані спеціалісти: лікар, медична сестра, соціальний працівник, практичний психолог, інструктор‑реабілітолог та інструктор з трудової адаптації.

За призначенням лікаря, бажаючі отримують кваліфіковані послуги оздоровчого масажу, лікувальної фізкультури, вимірювання артеріального тиску, консультації щодо раціонального харчування та здорового способу життя.

Інструктор-реабілітолог проведе заняття щодо відновлення та покращення роботи нервової, серцево-судинної, дихальної систем, опорно-рухового апарату, занять з механотерапії на сучасних спортивних тренажерах (орбітрек, бігова доріжка, велотренажер, дошка Євмінова).
В особливих життєвих ситуаціях на допомогу прийде кваліфікований психолог. Використовуючи різні методи та підходи (арт-терапія, психогімнастика, музико-терапія, бібліотерапія, ароматерапія та інші) працює за такими напрями: консультування, психопрофілактика, психодіагностика та психокорекція.

У відділенні є можливість цікаво та з користю для здоров'я провести вільний час. Для цього облаштований спортивний зал, більярд, настільний теніс.

Для збереження та формування активної життєвої позиції відвідувачів проводиться навчання у "Школі комп'ютерної грамоти". Також, працюють гуртки "Добра господиня", "Корисні поради" та "Творча майстерня".

Запрошуємо людей похилого віку, інвалідів (які досягли 18-річного віку), учасників бойових дій та учасників АТО відвідати наше відділення, аби детальніше ознайомитися з роботою та всіма видами послуг, які можна отримати безкоштовно.

Ми чекаємо на усіх бажаючих з 8.30 до 17.30 годин за адресами: м.Шепетівка, вулиця Старокостянтинівськешосе, буд. 8. та вулиця В.Стуса будинок 11а відділення денного перебування територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).
тел.: (03840)5-60-82.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.094 секунд
0
репостів
0
репостів