Навчальні заклади міста готуються до 1-го вересня

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
22 серп. 2017 20:39 #114201 від

Як уже повідомлялося, після проведення конкурсу з відбору виконавців підрядних робіт для проведення поточних та капітальних ремонтів у навчальних закладах міста, для міського бюджету вдалося заощадити понад півмільйона гривень.

До навчального року у шепетівських школах та дошкільних навчальних закладах ремонтують навчальні класи, вестибюлі, харчоблоки та санвузли, проводять заміну вікон і вхідних блоків.
На сьгодні в ЗОШ №1 вже закінчили ремонт у весибюлі школи, проводяться завершальні роботи і оновлене приміщення готується прийняти дітей у новому навчальному році.

Тим часом в ЗОШ № 8 впевнено йдуть роботи з ремонту підлоги. Підрядник закінчує укладання плитки в коридорах школи.

В ДНЗ № 1 ремонт, також, на завершальному етапі. Повністю відремонтовано дві кімнати гігієни і діти вже мають можливість користуватися оновленими вбиральнями. Наразі, робітники закінчують облицювання плиткою у третій.

В школі-інтернат завершуються роботи з монтажу енергозберігаючих вікон, частину з них було встановлено у гуртожитку – в блоці для дітей інвалідів, де зараз проводиться капітальний ремонт. Пізніше відбудеться монтаж дверних блоків. Решта вікон, придбаних за результатами конкурсу, встановлена в актовій залі та учительській.

Ремонтні роботи йдуть до завершення і вже зовсім скоро навчальні заклади Шепетівки відчинять свої двері для дітей.



Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.125 секунд
0
репостів
0
репостів