Представили нових дільничних інспекторів

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
06 квіт. 2017 18:01 #112028 від

6 квітня міський голова Михайло Полодюк зустрівся з голами квартальних комітетів для вирішення нагальних питань, які виникли на кварталах міста, та вироблення стратегії подальшої співпраці.

Участь у зібранні взяли начальник Шепетівського відділу поліції Василь Шкіндюк, начальник управління житлово-комунального господарства та з питань регулювання земельних відносин Павло Цвіркун, директор Шепетівського ремонтно-експлуатаційного підприємства Юрій Шайнога, начальник адміністративно-комунальної інспекції Анатолій Остапчук, заступник начальника управління праці та соціального захисту Людмила Донкова, голови квартальних комітетів, дільничні інспектори.

На початку зустрічі представники поліції представили головам квартальних комітетів новопризначених дільничних інспекторів. Далі розповіли про запровадження програм взаємодії громадськості та працівників поліції — «Сусідська взаємодопомога» та «Громадський дільничний».

Далі голови квартальних комітетів розповіли про роботу на своїх територіях та поділились нагальними проблемами.

Юрій Шайнога відмітив, що нині є чимало проблем з вивезенням сміття. Для комунального підприємства цей вид діяльності є збитковим, адже багато шепетівчан, які проживають в приватному секторі не укладають з комунальним підприємством договорів на вивезення сміття.
Під час зустрічі обговорили питання грейдерування та освітлення вулиць міста. За словами Михайла Івановича торік у місті було освітлено близько 20 вулиць. Цього року також планується провести значну роботу у цьому напрямку. Для покращення грейдерування вулиць міста планується закупити новий грейдер.

На завершення зустрічі Михайло Полодюк запевнив присутніх, що готовий до конструктивного діалогу, а поставленні завдання перед владою по максимуму будуть виконані.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.077 секунд
0
репостів
0
репостів