Медики вчилися локалізовувати пожежу

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
01 квіт. 2017 02:20 #111972 від

Вчора у Шепетівській центральній районній лікарні відбулось планове комплексне об'єктове тренування за темою: «Організація та проведення заходів захисту робітників та службовців установи під час виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та ліквідації їх наслідків».

Основною метою навчання стала організація та здійснення аварійно-рятувальних робіт при ліквідації надзвичайної ситуації на об'єкті силами формувань підприємства і відпрацювання взаємодії з формуваннями та зацікавленими службами міста, щодо мінімізації наслідків можливої надзвичайної ситуації на об'єкті з масовим перебуванням людей .

До тренування було залучено керівництво закладу, формування цивільного захисту закладу, представників Шепетівського РС ГУ ДСНС у Хмельницькій області, виконуючого обов'язки завідувача сектору з питань НС та ЦЗ населення виконавчого комітету Шепетівської міської ради та завідувача сектору з питань НС та ЦЗ Шепетівської районної державної адміністрації, а також, представників навчально-консультаційного пункту цивільного захисту м. Шепетівка. У навчанні прийняли участь 85 чоловік.

Завідувач НКП м. Шепетівка Юрій Попович навів статистичні дані щодо надзвичайних ситуацій, ознайомив присутніх з їх типами. Зауважив на необхідності навчання людей користуватися первинними засобами пожежогасіння.

В ході проведення КОТ відпрацьовували план дій та евакуацію персоналу і робітників при виникненні надзвичайної ситуацій, наявність і справність засобів і способів оповіщення про аварії, наявність аварійного запасу технічних засобів, апаратів, приладів, засобів захисту, підготовленість керівного складу до керівництва ліквідацією аварії, а також, організацію роботи невоєнізованих формувань та взаємодію з іншими службами.

Надана допомога по організації навчання відповідно до програми спеціального навчання з пожежно-технічного мінімуму для працівників, зайнятих на роботах з підвищеною пожежною небезпекою.

Можна відмітити те, що Шепетівська ЦРЛ має необхідну матеріальну базу, обладнані навчальні класи, територія і приміщення обладнані системою оповіщення, забезпечена первинними засобами пожежогасіння.

При підведенні підсумків тренування було ще раз наголошено на важливості здійснення таких тренувань, оснащення та дії ланок цивільного захисту, взаємодії створених об'єктових формувань під час ліквідації НС та їх наслідків, уміння керівництва закладу приймати рішення та ставити завдання особовому складу формувань у разі виникнення НС.


Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Іван
  • Іван аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
01 квіт. 2017 15:24 #111975 від Іван
Показуха, нема чим людям зайнятися, щоб медсестри мали за хворими доглядати, то всунули в руки ім вогнегасники, а те ,що більша частина лікарні не обладнана ПОС ,то те до дупи.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.094 секунд
0
репостів
0
репостів