Позачергове засідання виконавчого комітету

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
19 лист. 2016 16:10 #109626 від

14 листопада відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, яке провів міський голова Михайло Полодюк. На засіданні було розглянуто ряд важливих питань для громади міста.

На порядок денний було винесено 6 питань. На початку засідання члени виконавчого комітету заслухали доповідь начальника управління у справах сім'ї, молоді та спорту - Стасюк Наталії, щодо затвердження складу координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання. У результаті обговорення та голосування склад ради було затверджено.

Члени виконкому, також, проголосували за облаштування стоянки для автотранспорту інвалідів, для забезпечення безперешкодного доступу громадян з особливими потребами до громадської приймальні Шепетівського обєднаного управління Пенсійного фонду України.

По наступних пунктах доповідав головний спеціаліст з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей – Занов'як Іван. Виконавчий комітет проголосував за питання які комісія з питань захисту прав дитини рекомендувала підтримати - надання дозволу на дарування дітям житла, надання дозволу на поділ житла, право користування яким мають діти та за нанання дозволу на отримання дітьми грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення як членам сімей військовослужбовців.

Щодо перевіки заяви, щодо незаконного будівництва по вул. Героїв Небесної Сотні, 23, надане доручення державній архітектурно-будівельній інспекції.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.077 секунд
0
репостів
0
репостів