Відбулося позачергове засідання виконкому

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
12 лист. 2016 13:20 #109484 від

7 листопада відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради, де розглядався ряд актуальних питань.

На початку засідання члени виконкому затвердили склад комісії по розгляду питань із встановленням статусу учасника війни відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантій їх соціального захисту».
Далі заслухали головного спеціаліста з питань опіки , піклування та усиновлення служби у справах дітей – Івана Занов'яка. Присутні проголосували за надання дозволу на отримання дітьми грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення, як членам сімей військовослужбовців. Також, підтримали надання дозволу на відчуження житла, право власності на яке, чи право користування яким мають діти, який є необхідним для продажу гуртожитку по вул. Небесної Сотні, що дасть можливість завершити роботи у вже побудованому житловому будинку.

Окрім цього виконавчий комітет розглянув питання містобудування та архітектури, а також питання влаштування пішохідних переходів в м. Шепетівка.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.087 секунд
0
репостів
0
репостів