Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
23 трав. 2016 12:53 #106752 від
19 травня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради на якому розглянули 23 питання порядку денного.


На початку засідання Володимир Вихівський познайомив усіх присутніх із новими членами виконавчого комітету — Іриною Сидоренко та Володимиром Рибачуком.

Про оголошення конкурсу на перевезення пасажирів в міському автомобільному транспорті загального користування на маршруті № 5-А доповів начальник управління економічного розвитку Олександр Гринь.
Далі члени виконавчого комітету заслухали інформацію «Про діяльність громадських об'єднань міста Шепетівки у 2015 році». За словами доповідача на 1 січня 2015 року міськрайонним управлінням юстиції було зареєстровано 116 інститутів громадянського суспільства. Члени зібрання відмітили, що реальний стан справ говорить, що активних громадських організацій у місті є не більше двох десятків. Відповідно, було прийнято рішення опублікувати список та контактну інформацію про громадські організації міста на офіційному сайті Шепетівської міської ради.

Про введення посади вчителя-дефектолога доповіла завідувач міської психолого-медико-педагогічної консультації управління освіти Олена Колісецька. Після чого члени виконкому прийняли рішення ввести з 1 червня 2016 року до штатного розпису Шепетівського дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу № 2 «Сонечко» Хмельницької області посаду вчителя – дефектолога

Окрім цього члени виконкому розглянули житлові питання, Питання містобудування та архітектури, Про внесення змін до комплексної схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м. Шепетівка, Про розміщення зовнішньої реклами в місті, Про видалення зелених насаджень тощо.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.080 секунд
0
репостів
0
репостів