4-ті ставки відроджуємо разом

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
08 квіт. 2016 18:18 #106055 від

6 квітня керівник міста Шепетівка Михайло Полодюк відвідав із робочим візитом колись перспективну та привабливу водойму, що знаходиться на Пліщинському масиві.
На зустріч із керівником прийшли очільники громадської організації «Рибалки Поділля», керівники громадської організації «Шепетівське міськрайонне об'єднання учасників бойових дій в зоні АТО» та представники приватних підприємців міста.
Михайло Іванович розглянув проблеми водойми та пообіцяв допомогти для новоствореного товариства у відновленні даного об'єкту як сучасного місця для колективного сімейного відпочинку.
Сьогодні, 7 квітня, на об'єкт прибула важка техніка з будівельними матеріалами. Спiльними зусиллями підприємців міста та комунального підприємства КП «Шепетівське підприємство водопровідно-каналізаційного госпродарства» почали укріплювати дамбу. Було проведено кронування дерев та першочергова очистка прибережної смуги.
У найближчих планах організаторів справжнього «Шепетівського дозвілля» – залучення майстрів із ландшафтного дизайну, які допоможуть вибрати зовнішній вид майбутьої зони відпочинку.
– Ми вважаємо, що потрібно підібрати для кожної з чотирьох сторін нашого ставу якийсь свій унікальний зовнішній вигляд, — сказав лідер «Рибалок Поділля» Фелікс Козерацький.
Сьогодні лідер громадської організації «Шепетівське міськрайонне об'єднання учасників бойових дій в зоні АТО» Ігор Дзюба поїхав із своїми побратимами очищати 3 джерельних струмки, які наповнюють став водою.
Підприємці ж міста розпочали з щойно прибувшими матеріалими укріплювати дамбу.
Організатори закликають усіх небайдужих шепетівчан долучитися до даного проекту. Для того, аби допомогти — не обов'язково приносити кошти.ÂÂ Просто приєднайтеся до спільноти рибалок нашого міста (понад 400 чоловік), отримавши відповідне посвідчення та можливість не тільки вільно насолоджуватися улюбленою справою у рідному місті, але й можливість пишатися собою, як людиною, яка долучилася до розбудови Шепетівки.
Ваш вступний членський внесок допоможе як зарибити дану водойму, так і облаштувати прибережну (пляжну) зону відпочинку.
За усіма деталями звертайтеся до голови громадської організації «Рибалки Поділля» - Фелікса Козерацького за тел. 067-196-91-49

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.079 секунд
0
репостів
0
репостів