Підготовка до Великодніх свят із сучасною технікою

  •  аватар Автор теми
  • Відвідувач
  • Відвідувач
07 квіт. 2016 22:30 #106044 від

За дорученням міського голови Михайла Полодюка, спеціалісти КП ШРЕП, управлінських компаній «Управдом» та «Житлофонд» опісля прибирання сміття й опалого листя розпочали кронування, видалення та підбілювання дерев, технічне прибирання(миття та очистку) дорожнього полотна, прибудинкових територій.
На сьогоднішній день спеціалсти КП ШРЕП ведуть роботи з прибирання міського кладовища: застарілих штучних квітів та вінків, обрізку й ліквідацію Â чагарників на місцях поховань, грейдерування й підсипку доріг, тощо.

На вулицях Героїв Небесної Сотні, Українська, Островського, Чкалова, Старокостянтинівське шосе, Валі Котика, Судилківській – проведено кронування дерев та очистку від сміття скверів.

Вулиці Островського, Старокостянтинівське шосе, Героїв Небесної Сотні, Українська та Судилківська були вимиті та очищені від протиожеледної суміші, якою комунальні служби взимку боролися з ожеледицею та обледенінням дорожнього полотна. Усі клумби комунального підпорядкування та поховання військових, які загинули у роки Другої Світової були приведені у належний стан.

Прес-служба міської ради взяла коментар у спеціаліста КП ШРЕП Андрія Підлипного, який 7 квітня керував новою спецтехнікою по вулиці Островського. Чоловік був у захваті від отриманої спецтехніки.

– Дуже вдячний керівництву міста, що знайшли кошти на закупівлю та переобладнання відразу двох машин (МАЗ та КРАЗ) сучасним універсальним обладнанням, – говорить він. – Коли ми відправляли машини на переобладнання у місто Бровари, то навіть і не могли уявити на скільки зміняться умови нашої щоденної роботи. Раніше на старому ПР завжди щось ламалося: то насос, то тумблер, то ще щось з ладу вийде, у кабіні холод неймовірний (а працюємо зазвичай ще з ночі, аби не заважати водіям та пішоходам). Зараз же машини комфортні, в них тепло, працюємо навіть без верхнього одягу. Стали більш розширені можливості: можемо чистити сніг на дорогах, посипати спецсумішшю, поливати й навіть мити. Техніка ідеально пройшла зиму, а на показниках всього лише 2875 км. Як тільки стане 3 тисячі – проведемо заміну мастила. Приємно, що колеги зі заводу дали для нас ЗІПи (це сучасні ремонтні комплекти, у яких є майже усі можливі запасні деталі). Ви не повірите, але ми ними ще й ні разу не скористалися, хоча працюємо майже щоденно.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.082 секунд
0
репостів
0
репостів