Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

  • admin
  • admin аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
02 трав. 2015 13:29 #97750 від admin

30 квітня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний винесено 10 питань.

На початку зустрічі начальник управління економічного розвитку Олександр Гринь інформував членів виконкому про заяву суб'єкта підприємницької діяльності щодо встановлення режиму роботи кіоску «Дари природи» щоденно з 8.00 год. до 20.00 год. Після обговорення відповідне рішення прийнято.

Наступним рішенням виконавчого комітету погоджено 2 проекти інвестиційних договорів. Фізичні особи-підприємці мають намір побудувати нежитлові будівлі для магазинів на території комунального підприємства «Шепетівський ринок». Прийняте рішення виконавчого комітету сприятиме розвитку малого бізнесу на теренах Шепетівки.

Економічна ситуація в державі, подорожчання паливно-мастильних матеріалів та необхідність збереження мережі пасажирських перевезень у місті зумовили необхідність встановлення тарифів на перевезення пасажирів на міських автомобільних маршрутах загального користування у звичайному режимі та в режимі маршрутного таксі по місту у розмірі 3.00 грн., до села Судилків – 3.50 грн., Д/к «Імпульс» - 4.00 грн. Тарифи вступають в дію 15 травня цього року.

Також члени виконавчого комітету прийняли рішення про оголошення конкурсу на перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті загального користування на маршрут №4.

Головний спеціаліст служби у справах дітей Іван Занов'як запропонував на розгляд посадовців проекти рішень виконкому щодо надання дозволу на відмову від прийняття спадщини дітьми, надання дозволу на дарування житла дітям та надання дозволу на відчуження житла, право користування яким мають діти. Відповідні рішення ухвалені.

На завершення засідання з метою забезпечення безаварійного руху автотранспорту у місцях громадського скупчення ухвалено рішення щодо встановлення «лежачих поліцейських» на дорогах біля навчальних закладів міста.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.084 секунд
0
репостів
0
репостів