Обговорено проект Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» та правила поведінки у разі виникнення терористичних ак

  • admin
  • admin аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
29 бер. 2013 23:11 #85082 від admin
Міська влада злякалась терористів. :P

Сьогодні відбулась нарада працівників виконавчого комітету міської ради. Спеціаліст юридичного відділу Юлія Біскупська ознайомила присутніх із основними положеннями проекту Закону України «Про службу органах місцевого самоврядування». Зокрема, Юлія Вікторівна акцентувала увагу на організаційно-правових засадах діяльності посадових осіб місцевого самоврядування, просуванні по службі, оцінюванні результатів діяльності та відповідальності працівників виконавчого комітету. Після обговорення проекту надано пропозиції до нього.

Завідувач сектором з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення виконавчого комітету Микола Кикоть відповідно до Закону України «Про боротьбу з тероризмом» та з метою належної організації і координації заходів протидії терористичним актам, провів інструктаж співробітників виконавчого комітету міської ради щодо можливого виявлення підозрілих предметів, що мають ознаки саморобного вибухового пристрою, довів до відома порядок першочергових дій у разі можливого виявлення саморобних вибухових пристроїв, роз’яснив порядок прийому повідомлень по телефону, які містять погрози терористичного характеру, а також ознайомив з правилами поведінки під час проведення масових заходів і дій при загрозі вчинення терористичного акту.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • pruduk
  • pruduk аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
29 бер. 2013 23:40 #85083 від pruduk
Я зрозумів, що влада готується до супротиву людей які вже не всилі її терпіти. Мені хочеться сказати міському голові і його виконавчому комітету: люди вам дали владні повноваження, вони їх і заберуть від вас без всяких терористичних актів!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.080 секунд
0
репостів
0
репостів