Обіцянки-цяцянки

  • LuK
  • LuK аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
10 лист. 2011 19:29 #72571 від LuK
Обіцянки-цяцянки був створений LuK
Запрошую до обговорення даної статті Обіцянки-цяцянки
Додано о 19:29
Попереднє повідомлення було написане в 19:09
список величенький.і за рік осилити його мабуть нереально.тут думаю десятиліття потрібні))) Не в курсі всього,але пройдусь по деяких пунктахУ галузі соціально-економічного розвитку:1.З інвестиціями зараз важко,дуже важко.Не лише в нас.Скрізь.Бояться іноземці вкладати кошти в нашу країну.Через нестабільну політичну ситуацію....2.З тим новим податковим кодексом та безбожними поборами у пенсійний в самий раз закриватись а не розвиватись...У розвитку житлово-комунальної сфери :1 .ОСББ тактовно пропущу)))....але опалювальний сезон здається розпочався вчасно,вулиці гребуть, освітлення здається працює (по крайній мірі там де живу я)У соціальній сфері: 3. Автобуси гарні запустили,графік руху стабілізувався.Дороги навіть місцями полатали. 8.Розвивати готельний бізнес в місті - центральний готель хіба вже не приватна власність?Будівництво не ведеться через відсутність коштів у власника (здається). 9.З ліками то взагалі біда.Але це не проблема міста а проблема законодавства.Хоча аптек вже у нас більше чим кабаків. 11. Питання ринку вирішується. Думаю скоро нас порадує новий ринок. 12 скажу так,стихійні ринки були і мабуть будуть ще довго... 14. до речі парк окультурили. нарешті прочистили хащі 15. ресторани вже не працюють до ранку 16. Басейн орієнтовно до нового року буде запущено 23. промовчу...................................................................... Цього звісно мало,але й часу було не так багато для виконання всього.Я не захищаю мера і не звинувачую,але робиться хоть щось,у порівнянні з попередньою владою.Поживем,побачим... Критикувати легше всього...

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • T-S
  • T-S аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
10 лист. 2011 22:05 #72597 від T-S
Відповідь від T-S у темі Відповідь: Обіцянки-цяцянки
Можна було-б багато написати, але не буду. Скажу лише що автору статті треба було краще ознайомитись із питаннями, які він в статті піднімав.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • Filini
  • Filini аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
11 лист. 2011 02:02 #72604 від Filini
Відповідь від Filini у темі Відповідь: Обіцянки-цяцянки
Ну автор сам написав, що в одній статті все не напишеш, мені здається що мета була зовсім інша. Автор показав чого варті обіцянки мера. Я розумію, що пройшов лише рік, але вибачте, це вже чверть сроку який він буде на посаді мера. А його "реформи" в ЖКГ це взагалі якийсь жах. Гандонюк хитро зробив: комунальні підприємства, безкоштовно за відкати, віддав в приватні руки; якщо раніше ми могли спитати у влади за безлад в ЖКГ, то тепер він "тіпа не при дєлах".Щодо опалювального сезону то він почався невчасно. Адже він має розпочатись або 15 жовтня, або коли середньодобова темература не буде нижче 8°С. Я неділю ходив по квартирі в халаті поверх светру та гольфу. На Карла Маркса, не скажу точно який будинок, взагалі не почався опалювальний сезон, тому що ще займалися ремонтами магістралей.Дороги полатали, але діри ще до зими повилазили. Цікаво як вони будуть викручуватись весною, коли дирюки будуть більші аніж були того року за умови що бюджет на ремонт доріг вже вичерпали.За парк то навіть не згадуйте, ми всі знаємо чиїми руками він прибирався в той час як Сірожа в тепленькому кабінеті сидів. Шайногу до речі хтось бачив на роботах? Хай би краще попів вигнали прибирати - відпрацювали би за землю в парку.Ще автор забув як міську друкарню віддали, без аукціону, без обговорення...Забув написати як "відкрито" землю роздавали, що навіть людей на відкрите засідання не пустили. Забув також написати як Шепетівкагаз та газові мережі, які люди за свої гроші прокладали, віддають в приватні руки.Мені також мало що вийде хорошого сказати за попередню владу, але вони хоча б не заважали працювати.Та ще не довго горювати, до кінця року Ядуха спонсорство для Сірожи завершить, бо самому вже нема як кінці з кінцями зводити. І тоді ті, хто ще тішить себе якимось ілюзіями, побачать реальну картину справ.
Додано о 01:55
Попереднє повідомлення було написане в 01:54
До речі автор статті мабуть писав за обіцяні адміном 50 грн, з чим його і вітаю. І душу вилив, і на хліб з салом буде.
Додано о 02:02
Попереднє повідомлення було написане в 01:55
І ще чому ця тема в розділі новин офіційного сайту створена? Сірожа би адміна того сайта, за таку статтю, підвісив би за один дуже важливий орган :-)

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.120 секунд
0
репостів
0
репостів