Основні показники діяльності підприємств–суб’єктів підприємницької діяльності м.Шепетівки у 2010 роц

  • admin
  • admin аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
Більше
17 лип. 2011 15:32 #68474 від makedon
показники ростуть - якість життя не змінюється((

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
09 лип. 2015 12:05 #99337 від Oleksandr
Згадав анекдот. Приходить новий директор на роботу. Секретарка вводить його у курс справи і передає йому три конверти з листами від попередника і з порадою: якщо справи будуть погано йти то відкрити їх по черзі. Ось настав такий момент і він відкрив перший лист. Там написано: «Вали все на попередника». Пройшов певний час а справи не покращуються. Тоді директор відкрив другий лист. В якому була наступна порада: «Міняй структуру». Але ситуація не виправлялися і настав час відкрити останній, третій лист, в якому було: «Якщо перша і друга поради не допомогли, пиши три листи».

Я можу зрозуміти новачків, молодь і людей, які не розуміються на "місцевих тонкощах"і яких інколи використовують "втемну", але не тих хто усе це організовує. При бажанні можна згадати багато таких місцевих анекдотів і байок про події 10-ти, 20-ти, або навіть 30-річної давності. Про приватизацію, про колись процвітаючі підприємства, про попередників, і їх попередників… Всі зрозуміли, що нічого вже не повернеш і для переважної більшості людей усі ці анекдоти давно вже надоїли.
ПС. На кожен гук не одгукнешся, але з тими, хто має добру пам'ять і розуміється на місцевих тонкощах завжди готовий поспілкуватися…

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.101 секунд
0
репостів
0
репостів