Lifecell запустив 3G в Шепетівці?
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Києвстар мені запропонували особисту пропозицію, ВСЕ ЗА 40, маю безлім по КС, і гіг інтернету 3G та може ще щось. Це тому що з ними з 2004 року.
А от Лайф нічого не запропонував хоча з ними вже років 5 якщо не більш. Тому хто краще по тарифах ще невідомо, в КС при наймі є особисті пропозиції чого нема в жодного іншого моб. оператора.
Згода що нові тарифі не в користь КС, але з часом вони всі стануть майже однаковими, коли Лайф та МТС та інші наберуть багато абонентів.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Але тим не менш інші стандартні тарифи у них все одно значно менші ніж на КС, був на КС ще 2003 року, але через кілька років викинув до бісової матері, самий жадібний оператор. І навіть якби мені запропонували оцей тариф все за 40 то все одно не повернувся б. Ліпше докладу 20 грн і буду мати 3 гіга нету та 750 хв на всіх операторів
- Vent
- Платиновий учасник
О В Островський пише: Лайф звичайно негарно прокинув з 29, я через цей тариф і надумав до них повертатись, бо 3ж у них відмінне, найшвидше в Шепетівці.
Але тим не менш інші стандартні тарифи у них все одно значно менші ніж на КС, був на КС ще 2003 року, але через кілька років викинув до бісової матері, самий жадібний оператор. І навіть якби мені запропонували оцей тариф все за 40 то все одно не повернувся б. Ліпше докладу 20 грн і буду мати 3 гіга нету та 750 хв на всіх операторів
Не 20 а 29, тариф новий на лайфі здається 69грн. І велика проблема у тому що всі мої близькі мають саме КС, і що робити? Я впевнений якшо всі вони і Я мігрують на Лайф то з часом в лайфі тарифи стануть більші або такі самі як в КС.
А про то що 3ж в лайфа краще то здивований, чи набагато гірший в КС ?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
У мене крім родини всі теж на Київстарі, для мене це не проблема. Мені 200 хвилин вистачало звонити і не відчувати себе в чомусь обмеженим, а 750 і подавно вистачить.
А інет кращий 100%, якось заради приколу тестили інтернет на Київстарі, Лайфі та Інтертелекомі. Лайф взував всіх із відривом. Тут звичайно велику роль грає те що у Лайфа менше абонентів саме у Шепетівці, але мені то яка різниця? Так ще навіть краще
- Vent
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Vent
- Платиновий учасник