У Шепетівку приїхав луна-парк!
- Автор теми
- Відвідувач
24 квіт. 2018 13:26 #117631
від
З 27 по 30 квітня у Шепетівці на площі перед музеєм Островського працюватиме луна-парк. Час роботи з 12.00 до 22.00
До уваги відвідувачів атракціони, як для дітей так і для дорослих.
Починаючи з першого року ваші діти вже можуть уявити себе шофером крутої поліцейської машини, або ж принцесою на білому коні.
У нас є такі дитячі атракціони : Манеж , маленькі ланцюжки, паравозик, рибалочка.
Для дорослих ми можемо запропонувати такі атракціони, як Міксер і Лодочка, які змусять кожного відвідувача відчути величезну порцію адреналіну.
Також у нас є атракціони, де батьки можуть прокататися разом з дітьми - американські гірки та автодром.
Проведіть вихідні цікаво!
У Шепетівку приїхав луна-парк! був створений
З 27 по 30 квітня у Шепетівці на площі перед музеєм Островського працюватиме луна-парк. Час роботи з 12.00 до 22.00
До уваги відвідувачів атракціони, як для дітей так і для дорослих.
Починаючи з першого року ваші діти вже можуть уявити себе шофером крутої поліцейської машини, або ж принцесою на білому коні.
У нас є такі дитячі атракціони : Манеж , маленькі ланцюжки, паравозик, рибалочка.
Для дорослих ми можемо запропонувати такі атракціони, як Міксер і Лодочка, які змусять кожного відвідувача відчути величезну порцію адреналіну.
Також у нас є атракціони, де батьки можуть прокататися разом з дітьми - американські гірки та автодром.
Проведіть вихідні цікаво!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- либерман
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
25 квіт. 2018 13:40 #117644
від либерман
Відповідь від либерман у темі У Шепетівку приїхав луна-парк!
Скільки років тим атракціонам, чи безпечні вони?
- butterfly
- Молодший учасник
Менш
Більше
- Дописи: 36
- Подяка отримана: 7
26 квіт. 2018 16:16 #117660
від butterfly
Відповідь від butterfly у темі У Шепетівку приїхав луна-парк!
А мені цікаво, чи взагалі хтось перевіряє ті лунапарки та контролює їх роботу. Я минулого, здається, року зайшла з дитиною розважитись в один з лунапарків, біля БК тоді стояли. Враження - жах, аттракціони встановлені аби-як, дитину пустила тільки на батут і то пожалкувала. Не розумію, як так трапилось, але малий з надувної гірки скотився чи злетів за межі батуту. Чому там не було ніякого захисту? Думаю, моя дитина не унікальна, і випадали вони там не рідко, але нікого то не хвилює. А персонал таке враження, що сонний, чи нетверезий.
Ці користувачі подякували: LuK
Час відкриття сторінки: 0.078 секунд