WoW
- bigsinner
-
- Новачок
-
- Дописи: 7
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Saimon
-
- Учасник-експерт
-
- makerart
-
- Новачок
-
Владение русской орфографией- как мастерство кун-фу. Настоящие мастера используют ее только в крайнем случае. -- Очень хочется...
- bigsinner
-
- Новачок
-
- Дописи: 7
Та поддерживаю, Мангос достал, Внет просто родной со всеми своими лагами, багами и т.д.И кстати, на Внете не 2.4.2 а 2.3.3))От мені цікаво чи грав хтось не на Мангосі? Внет - виключення Але нефонтан всерівно.Тут wow.rpg-club.com якісний серв
Підримка і т.п. Але тільки через декілька неділь стартує.Інші меня якось "дивують" - найпростіше придумав слово, для того щоб виразити.. ))Дисконекти, откати і т.п. - неможливо грати. Внет ні але там і досі 2.4.2 і думаю далі здвиг буде дуже не скоро. Також спелів багато непрацює, особливо пасивних.А ще граю тільки на х1. - томущо прагну отримати від ігри не тільки фан, а й справжне задоволення від збалансованого РП. З вищими рейтами баланс порушуеться,.. і пох в якийбік, то вже не те.[/b]
- Dentist
-
- Адміністратор
-
- Mefisto
-
- Новачок
-
- Дописи: 8
Мой мир разрушен... какая жалость...но огорчаюсь я лишь малость!Настало время построить новый,в котором щаслив буду снова...
- Saimon
-
- Учасник-експерт
-
Додано о 21:58
Попереднє повідомлення було написане в 21:56
Останнє на чому зупинився darkwow.game-host.org !!! Вроді норм рейти х50 квести х100!!! Velyr пріс!!! Хочу спробувати на шадов прокачати!
Хто ти такий без РІДНОЇ МОВИ !!!
- Dentist
-
- Адміністратор
-
- ROLLA
-
- Молодший учасник
-
- Не согласен!
Не ищи злого умысла там, где все объяснимо глупостью.