WoW
- GoBLin
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
Менш
Більше
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Domenic
- Учасник-експерт
04 черв. 2007 09:25 #7042
від Domenic
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ELLAZAR
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 2
- Подяка отримана: 0
- ANGEL
- Новачок
Менш
Більше
- Дописи: 15
- Подяка отримана: 0
- Domenic
- Учасник-експерт
- SaXoN
- Новачок
- Domenic
- Учасник-експерт
- GoBLin
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
Менш
Більше
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Shadow
- Учасник-експерт
24 груд. 2007 16:23 #15697
від Shadow
..."В чому полягає суть місцевого андерграунду?" - кожного вечора вертаючись додому, запитував запитував я в самого себе і не знаходив відповіді...
Ярий фанат ціеї цацки =) Спочатку грав людиною воїном до 50 лвл, а з виходом БК (я ж чистокровний кривавий єльф) став кривавим єльфов варлоком от і 70 лвл вже, а також е єльф рога 53 лвл. граю на Атлантісі. Шкода, що не на офі... немае можливості =(
..."В чому полягає суть місцевого андерграунду?" - кожного вечора вертаючись додому, запитував запитував я в самого себе і не знаходив відповіді...
- Shadow
- Учасник-експерт
24 груд. 2007 16:24 #15696
від Shadow
Ярий фанат ціеї цацки =) Спочатку грав людиною воїном до 50 лвл, а з виходом БК (я ж чистокровний кривавий єльф) став кривавим єльфов варлоком от і 70 лвл вже, а також е єльф рога 53 лвл. граю на Атлантісі. Шкода, що не на офі... немае можливості =(
Час відкриття сторінки: 0.169 секунд